GALATASARAY

Galatasaray'dan Serdar Aziz müjdesi

Galatasaray'ın doktoru Yener İnce, sezonu kapattığı tespit edilen Serdar Aziz'i ameliyat etmeyeceklerini, özel bir dizlikle 2 ay içinde takıma döndüreceklerini söyledi.

Galatasaray'dan Serdar Aziz müjdesi

Galatasaray kulübün doktoru Yener İnce, sezonu kapattı denilen Serdar Aziz'in, sanılanın aksine 2 ay sonra sahalara döneceğini söyledi.

"ÖZEL PROGRAMLA ÇALIŞIYORLAR"

Eren Derdiyok, Chedjou, Sneijder ve de Jong'un sakatlıkları olmadığını dile getiren kulüp doktoru Yener İnce, "Bu oyuncular, kendileri için hazırlanan özel program çerçevesinde çalışıyorlar. Hafta sonu oynamalarına engel bir durum mevcut değil" dedi.

Egemen Korkmaz Galatasaray'dan veto yedi

"TÜM OYUNCULAR ÇOK ÇALIŞIYOR"

İnce, tedavileri süren isimlerden Podolski, Sinan Gümüş ve Tolga Ciğerci'yi Alanyaspor  karşılaşmasında oynatmayacaklarını aktararak, "Podolski'nin tedavisi çok iyi gidiyor. İkinci yarı hazırlıklarının başlayacağı 4 Ocak'tan itibaren bizimle beraber olacak. Sinan Gümüş gayet iyi durumda ve kuvvet çalışmaları yapıyor. Tolga Ciğerci de aynı şekilde kuvvet çalışıyor. Bu oyuncular hafta sonu forma giyemeyecek" diye konuştu.

Galatasaray'ın eski futbolcusundan şok itiraf

"AMELİYAT OLMAYACAK"

Ağır bir sakatlık geçiren Serdar Aziz'in ameliyat edilmeyeceğine dikkati çeken İnce, "Kendisi için özel bir dizlik yaptırdık. Onu 6-8 hafta arası kullanacak. Sonra çalışmalara başlayacak" derken, Sigthorsson için ise "Takımdan ayrı çalışıyor. Bizde tedavi süreci tamamlandı. Artık kondisyonerlerle beraber çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER