TRANSFER

Galatasaraylılar'a İbrahimovic müjdesi

PSG gidişine onay verdi, Milan temasları durdurdu, İbrahimovic Galatasaray'a çok yakın!

Galatasaraylılar'a İbrahimovic müjdesi
Paris Saint Germain'den ayrılacağı ve Galatasaray'la görüştüğü iddiası gündeme bomba gibi düşen İsveçli süper yıldız Zlatan İbrahimovic hakkında İtalya'da yeni gelişmeler yaşandı.

Yıldız futbolcuyla birlikte anılan Milan'ın yeni hissedarı Bee Taechaubol'un 33 yaşındaki yıldızın transferine onay vermediği iddia edildi.

Sky Sport'un haberine göre, Taylandlı iş adamı, Zlatan'ın yeni projeleri içinde yer almasını istemiyor. Ancak hâlâ yüzde 51 hisse ile büyük hissedar olan Silvio Berlusconi'nin Zlatan'a formayı giydirme hayali sürüyor.

Kulübe 485 milyon euro gibi bir para girişi sağlayan Bee'nin, onursal başkan Berlusconi ile bu konuyu konuşacağı ve önümüzdeki hafta içinde Zlatan ile ilgili son kararı alacakları belirtildi.

KENDİ PARASINI ÇIKARIR

Öte yandan İtalyan basını, PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc'ın Zlatan İbrahimovic'in gidişine onay verdiğini yazdı. Thiago Motta'nın Atletico Madrid'e transfer olmayacağını ve takımda kalacağını ifade eden Blanc'ın İbrahimovic'in takımdan gitme kararına da karşı çıkmadığı belirtildi. Bütün bu gelişmeler İbra'nın Galatasaray'a "Evet" deme olasılığını güçlendirirken şimdi sarı-kırmızılı taraftarlar, kombine ve forma satışlarının düştüğü, göğüs sponsoru dahi bulunamadığı bu ortamda yıldız oyuncunun transferi için yönetimin gerçekten harekete geçmesini bekliyor.



AVRUPA'YI SALLADI

Galatasaray-İbrahimovic flörtü Avrupa basınının da ilgisini çekti. İngiliz ve İtalyan basını, Zlatan'ı manşetlerine taşırken, İngiltere'nin köklü mecralarından Daily Express, "Manchester United'ın hedefi, Galatasaray'a katılıyor" diye yazdı. İtalyan basınına göre ise Galatasaray, Zlatan İbrahimovic'i transfer etmek için büyükçe bir sözleşme masaya koydu.

SÜRPRİZ YAP SEVİNDİR BİZİ
İbrahimovic ise geçen günlerde yaptığı açıklamada "Gideceğim diğer takım sürpriz olacak, büyük bir sürpriz" demişti. Bu açıklamadan sonra tüm gözler Galatasaray'a çevrilmişti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER