1.LİG

Gaziantepspor'da gündem transfer yasağı

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz, ocak ayında transfer yasağını kaldırabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Gaziantepspor'da gündem transfer yasağı
Durmaz, Celal Doğan Tesisleri'nde sivil toplum örgütü temsilcileriyle  bir araya gelerek, kulübe destek çağrısında bulundu.
 
Kulüp olarak maddi anlamda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını, transfer  yasaklarının bulunduğunu hatırlatan Durmaz, şöyle konuştu:
 
"Yönetim olarak yaklaşık 40 gündür görevdeyiz. Elimizden gelen her  şeyi yaptık ama kulübün maddi anlamda ve transfer engelinden dolayı sıkıntılarını  henüz aşamadık. Yoğun biçimde çalışıyoruz. Ocak ayında transfer yasağını  kaldırabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah devre arasında bu engeli  kaldırırız."
 
Kulübün eski yönetiminin kentle arasında bazı sorunlar olduğuna işaret  eden Durmaz, şunları kaydetti:
 
"Ben göreve geldiğim günden itibaren esnafı, oda başkanlarını, mülki  amirleri ziyaret ettik. Bu çalışma Gaziantep ile Gaziantepspor'u barıştırma  projesidir. Tüm arkadaşlarla organize olarak Gaziantep sivil toplum  kuruluşlarıyla da bir araya geldik. Bundan sonraki süreçte ise Gaziantep  erkanıyla kulüpte buluşmayı temenni ediyoruz. Bizim amacımız Gaziantep ile  Gaziantepspor'u tek yumruk, tek bilek, tek yürek şeklinde bir araya getirmektir.  Kendim ve yönetimimle bu konuda kararlıyız."
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER