DÜNYADAN FUTBOL

Genç futbolcuya tarihi ceza! Ailesinin kurbanı oldu

Çin'in en yetenekli genç oyuncusu olarak gösterilen Zhang Xiuwei, ailesinin yaptığı yanlışın kurbanı oldu. Zhang Xiuwei, yaşını federasyona yanlış bildirdiği için 9 ay futboldan men cezası aldı.

Genç futbolcuya tarihi ceza! Ailesinin kurbanı oldu

Çin’de yaşanan bir trafik kazası, genç bir futbolcunun futbol hayatına büyük darbe vurdu.

TRAFİK KAZASI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI: Çin Süper Lig’i takımlarından Tianjin Quanjian’ın yetenekli genç oyuncusu Zhang Xiuwei, karıştığı trafik kazası sonrasında ortaya çıkan bir gerçek nedeniyle 9 ay futboldan men cezası aldı. Sarhoş kullandığı arabası ile zincirleme bir trafik kazasına neden olan Zhang Xiuwei’nin paralel bir yaşamı daha olduğu öğrenildi. Polis, kimlik bilgilerini araştırdığı Zhang Xiuwei ile ilgili şok bir gerçek ile karşılaştı.

G.Saray ve F.Bahçe bedavaya almadı Beşiktaş 2.5 milyon Euro ödedi

İSMİ VE DOĞUM TARİHİ DEĞİŞTİRİLDİ: Zhang Xiuwei’nin isminin ve doğum tarihinin değiştirildiğini gördü.

Zhang Xiuwei’nin ailesi, oğullarının gerçek kimlik bilgilerini polise ulaştırırken, geçmişte ilk okula erken gidebilmesi için 21 yaşındaki futbolcuyu Zhang Jixuan ismi ile 1994 doğumlu olarak ikinci kez kaydettiklerini itiraf etti. Aile, daha sonra oğullarını orijinal ismi ve gerçek doğum tarihi ile yeniden kimlik bilgilerini düzenlediklerini söyledi.

9 AY MEN EDİLDİ: Çin Futbol Federasyonu, Zhang Xiuwei ile ilgili bu kafa karıştırıcı gerçeğin ortaya çıkmasının ardından genç futbolcuya 9 ay futboldan men cezası verdi.

Ailesinin yaptığı bir yanlışın kurbanı olan Zhang Xiuwei, Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’nın ardından yeşil sahalara geri dönebilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER