BEŞİKTAŞ

Gomez'e de Çin'den teklif var

Gaziantep ağlarını iki kez havalandırarak gol krallığında zirveye yerleşen Mario Gomez'e Çin'den teklif geldiği iddia edildi..

Gomez'e de Çin'den teklif var

Gaziantep ağlarını iki kez havalandırarak gol krallığında zirveye yerleşen Mario Gomez, kendisine Çin'den astronomik teklif olduğunu söyleyen menajerine, "Bana bunlarla gelme. Ben sadece şampiyonluğu ve EURO 2016'yı düşünüyorum" dedi

Performansıyla büyüleyen Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, son döneme damgasını vuran Çin kulüplerinin de takibine girdi. Attığı gollerle siyah-beyazlı takımı taşıyan tecrübeli futbolcuya, menajerinin Çinlilerden teklif geldiğini belirterek, "Astronomik rakamlar var. Görüşelim mi?" diye sorduğu öğrenildi. Aklının karışmasını istemeyen Gomez'in ise, "Bana bunlarla gelme. Bu teklifleri gündeme dahi alma. Ben Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamayı ve EURO 2016'ya gitmeyi düşünüyorum. Şu anda tüm motivasyonum bu" karşılığını verdiği belirtildi. 

ŞAMPİYONLUKTAN EMİNİM

Sabah'ın haberine göre; Dün 2 kez ağları havalandıran ve 15 golle zirveye oturen Gomez, "Başından beri sıkı bir şekilde çalışıyorum. Ligin en iyi takımlarından biriyiz. Şampiyon takımın iyi bir golcüye ihtiyacı vardır. Arkadaşlarım da bana güzel asistler yapıyor. Eminim şampiyon olacağız" dedi.

Gomez zirveyi ele geçirdi

MARCELO'YA 3'LÜ DERSİ!

Beşiktaş'ın yeni transferi Marcelo Guedes, ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. 90 dakika sahada kalan Brezilyalı stopere karşılaşma sonrası takım arkadaşları 3'lü çektirmeyi öğretirken ilginç anlar yaşandı. Marcelo maçtan sonra ise "Defansta uyum sorunu yoktu. Günden güne daha iyi olacağım" dedi.

Muhammed Demirci 10 dakikada atıldı

Beşiktaş'ın Buca ile İzmir'de oynadığı maçı, üzerinde siyahbeyazlı forma ile tek başına oturduğu yerden izleyen minik taraftar bulundu. Kimliği belirlenen Rojhat Polat, dünkü maçı babası ile birlikte tribünden takip etti.

Yorumlar
TREND HABERLER