SÜPER LİG

G.Saray hakkında iddialar inceleniyor

Galatasaray Başkanı Aysal, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada, sermaye artırımı ile küçük yatırımcının zarara uğramadığını iddia etti, Riva için planları olduğunu duyurdu!

G.Saray hakkında iddialar inceleniyor

Aysal, sermaye artışının iyi niyetli olduğunu ve şirketin eksi sermayede olduğunu söyleyerek, "SPK bilgi istedi ve her türlü denetim yapılıyor" dedi.

Başkan Aysal, "Büyük rakamlarlarla çalışmak için sermaye çok düşüktü. Galatasaray bilançosunu ilerisi için sıhhatli bir yere getiriyoruz. Sermaye artırımıyla yapımız TTK'ya uygun hale geldi. Küçük yatırımcı zarar uğramadı" şeklinde konuştu.

"Riva'da değeri artıracak proje üzerinde çalışıyoruz"
Aysal, eksik bilançonun kaynağının kur, faiz ve geçmiş dönem zararları olduğuna dikkat çektikten sonra, "Riva'da değeri artıracak girişim projesi üzerinde çalışıyoruz" açıklamasını yaptı

Akgiray: 'Galatasaray hakkındaki iddialar da inceleniyor'
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın sermaye artırımıyla ilgili Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamaların ardından, SPK Başkanı Vedat Akgiray da Bloomberg HT'nin sorularını yanıtladı.

Galatasaray Sportif A.Ş'nin %9900 oranındaki sermaye artırımıyla ilgili medyada çıkan iddiaların kendisine sorulması üzerine SPK Başkanı Akgiray, "Bütün kulüplerimizin sağlıklı bir bilanço yapısına sahip olması gerekir. Medyadaki bütün iddialar incelenir, Galatasaray hakkındaki iddialar da inceleniyor" yanıtını verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER