SÜPER LİG

G.Saray'da denizde futbol zirvesi

Galatasaray'da futbol zirvesi, Bursa seyahati sırasında deniz otobüsünde yapıldı. İşte görüşmede ön plana çıkan ayrıntılar...

G.Saray'da denizde futbol zirvesi

Cim-Bom’da futbol zirvesi, Bursa seyahati sırasında deniz otobüsünde yapıldı. Başkan Polat, Rijkaard ve futbol şubesinin katıldığı toplantıda sarı-kırmızılı takımın yaşadığı düşüş ve şampiyonluk yarışı masaya yatırılırken, yol haritası da çıkarıldı

Cim-Bom’da futbol zirvesi dün denizin üzerinde gerçekleştirildi.  Basketboldaki skandal sonrası zor günler geçiren ancak önceki gün Divan Kurulu’ndan aldığı destekle moral bulan Başkan Adnan Polat, futbol komitesi üyeleri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcısı Johan Neeskens’in katıldığı sohbette sarı-kırmızılı takımın yaşadığı düşüşten, şampiyonluktaki rakiplerinin şanslarına kadar birçok konu ele alındı.

Mudanya’ya deniz otobüsüyle gelen Galatasaray’da yapılan dev zirvede yol haritası çıkarılırken, Başkan Polat’ın, Hollandalı teknik adama destek verdiği ifade edildi. Polat’ın, yaşanan puan kayıplarını konsantrasyon kaybına bağladığı öğrenilirken, Beşiktaş’ı da şampiyonluk yolunda en ciddi rakipleri olarak gördüğü ve bunu dile getirdiği bildirildi. Siyah-beyazlıların iyi bir hava yakaladığını belirten Polat’ın, ilk yarı sonundaki liderlik beklentisini burada da dile getirdiği kaydedildi.

Yakın ilgi gösterdi
Diğer taraftan Jan Derks’in altyapı koordinatörü olarak göreve başlamasından sonra özellikle A2 takımını yardımcısı Neeskens ile beraber izleyeceğini belirten Rijkaard’ın bundan sonra ligdeki rakiplerini ünlü teknik adama takip ettireceği ifade edildi.
Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımın yerli oyuncularıyla da bir araya gelirken, kaptan Arda Turan, Mehmet Topal ve Hakan Balta’ya özel ilgi gösterdiği dile getirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER