SPOR GÜNDEMİ

G.Saray'dan yeni anlaşma!

Galatasaray Spor Kulübü basketbol ve voleybol branşlarını bir Amerikan firması giydirecek.

G.Saray'dan yeni anlaşma!
Günümüz sporunda sponsorluğun önemini iyi bilen Sarı Kırmızılı camia, giyim firması Champion ile anlaştı. 

Galatasaray Spor Kulübü, spor giyim markası Champion ile sponsoruk anlaşması gerçekleştirdi. Yapılan anlaşmaya göre Champion, Galatasaray Basketbol ve Voleybol Takımları'nın teknik sponsorluğunu üstlenecek.

Türk Telekom Arena Stadı basın toplantı odasında gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Champion Avrupa Başkanı Sauro Mambrini, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan katıldı.

Kulüp olarak sponsorlarla yakın ilişkilerinin sürdüğünü ifade eden Başkan Ünal Aysal, "Geçtiğimiz günlerde muhtelif defalar bir araya gelmiştik. Sponsorla yakın ilişkilerimiz sürüyor. Yurt içi ve yurt dışındaki firmalarla sponsorluk anlaşması imzalıyoruz." dedi.

Bir gazetecinin "Sponsorluk anlaşmaları sürecek mi ?" sorusuna Aysal, "Galatasaray'daki sponsorluk olayı amatör şubeleri için çok önemli. Futbol kendi geliri ile götürülerini karşılaşabiliyor. Amatör branşlarda sponsorların desteği olmazsa başarıyı yakalayamayız. Bir kulüp ne kadar büyük olursa ne kadar organizeyse o kadar ilgi çekiyor. Kulüpler büyüdükçe sponsorların kalitesi büyür." diye cevap verdi.

Galatasaray Spor Kulubü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da sponsorluk anlaşmasının 2015 yılına kadar geçerli olduğunu ifade etti. Arıboğan, basketbol ve voleybol takımlarının yapılan anlaşmalarla önemli yollar katedeceğini ifade etti. 

Champion Avrupa Başkanı Sauro Mambrini de Avrupa'ın en büyük kulüplerinden birisiyle anlaşma yaptıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

İmzaların atılmasından sonra Başkan Aysal ve toplantıya katılanlar Galatasaray forması ile basın mensuplarına poz verdi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER