FUTBOL

Günün öne çıkan transfer haberleri

Süper Lig'de ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala en hareketli saatler yaşanıyor. İşte günün öne çıkan transfer dedikoduları...

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 1

Süper Lig'de ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala en hareketli saatler yaşanıyor. İşte günün öne çıkan transfer dedikoduları...

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 2

GALATASARAY PATO'YU KAPIYOR Galatasaray, forvet transferi için uzun süredir Villarreal'in Brezilyalı yıldızı Alexandre Pato için girişimlerde bulunuyor. 28 yaşındaki sambacı forvetle büyük oranda anlaşan sarıkırmızılı yöneticiler, İspanyol kulübü ile pazarlıklarını sürdürüyor. Kulislerde Pato transferinin her an açıklanabileceği konuşuluyor. Internacional'de ismini duyuran Pato, 7 sezon Milan forması giymişti. Sonrasında Corinthians, Sao Paulo ve Chelsea formalarını da giyen Brezilyalı, sezon başında 3 milyon Euro'ya Villarreal'e transfer olmuştu. Pato, 24 resmi maçta 6 gol, 4 asist üretti. (Sözcü)

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 3

FENER'E 10 NUMARA ADAY Sarı lacivertlilerin sürpriz 10 numara transferinde peşindeki isim belli oldu.. Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak üzere olduğu futbolcu Giorgian De Arrascaeta. Uruguaylı oyuncuyu kulübü Cruzerio'dan kiralamak isteyen sarı lacivertlilerin girişimlere başladığı iddia ediliyor. Bu transfer gerçekleşirse Alex'ten sonra Cruzerio'dan yine bir 10 numara transferi gerçekleşmiş olacak.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 4

ANDERSON GELİYOR Fenerbahçe bonservis bedeli için Internacional ile anlaştı. Anderson artık gün sayıyor... Kanarya, Trabzon teklifi kabul ederse Mehmet Ekici'yi de alacak. (Sabah)