YEREL HABER

Halil Berke Aygün için oturma eylemi

Balıkesir'de maç yönetirken kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Halil Berke Aygün için oturma eylemi yapıldı.

Halil Berke Aygün için oturma eylemi

Balıkesir 2. Amatör Küme Marmara – Gönen Grubu’nda 6 Mart’ta, sentetik çim sahada Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor karşılaşmasına aday hakem olduğu bildirilen Halil Berke Aygün, Hakem Cüneyt Yılmaz’ın yardımcısı olarak çıktı.

Karşılaşmanın 32’nci dakikasında Halil Berke Aygün fenalaşarak yere yığıldı. Sahada sağlık ekibi bulunmaması nedeniyle 112 Acil Servis’ten ambulans istendi. Ambulansla gelen sağlık ekibinin müdahalesi ardından sahadan 500 metre uzaklıkta bulunan Gönen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Halil Berke Aygün, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Halil Berke Aygün’ün için dün Gönen’deki U14 karşılaşmasında anma ve oturma eylemi yapıldı. Balıkesir Marmara Gönen Grubu Karşıyakaspor-Hasanbeyspor U 14 takımları arasında oynanan U14 maçı öncesi Hakem Enes Borazan sahaya üzerinde Halil Berke Aygün’ün fotoğrafı bulunan tişörtle çıktı. Daha sonra hakem forması giyen Borazan’ın yöneteceği karşılaşmada, futbolcular 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Santrada başlama vuruşu yapan futbolcular, topa dokunduktan sonra oturarak 1 dakikalık eylem gerçekleştirdi.

Fethiyespor hocasıyla yollarını ayırdı

Genç futbolcular, Halil Berke Aygün’ün hayatını yitirdiği karşılaşmada sağlık ekibi olmadığını hatırlatarak, amatör ve okul maçlarında da sağlık ekibi görevlendirilmesini istedi.

Yorumlar