SPOR MAGAZİN

Hamza Hamzaoğlu köyüne gitti el öptü

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Gümülcine'deki köyünü ziyaret etti

Hamza Hamzaoğlu köyüne gitti el öptü - Sayfa 1

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, doğup büyüdüğü Yunanistan'ın Gümülcine kentine bağlı Susurköy'deki akrabalarını ziyaret etti.

Hamza Hamzaoğlu köyüne gitti el öptü - Sayfa 2

Milli takımlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirerek, Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panthrakikos ile hazırlık maçı yapacak Galatasaray, bu karşılaşma için dün Gümülcine'ye geldi.

Hamza Hamzaoğlu köyüne gitti el öptü - Sayfa 3

Kıbrıs Barış Harekatı'ndan sonra Yunanistan'da Türklerin yaşadığı sıkıntılardan dolayı 7 yaşındayken ailesiyle Meriç Nehri'ni sandalla geçip, Türkiye'ye gelen sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, halen Susurköy'de yaşayan akrabalarını ziyaret etti.

Hamza Hamzaoğlu köyüne gitti el öptü - Sayfa 4

Gezdiği yerlerde akrabaları ve köylüler tarafından ilgiyle karşılanan Hamzaoğlu, önce Kozladere köyündeki halası Fatma Hamzaoğlu'nun yanına gitti. Elini öptüğü halası ile bir süre sohbet eden Hamza Hamzaoğlu, daha sonra Susurköy'deki amcası Mümin Hamzaoğlu'nun yanına uğradı. Çocukların çiçekle karşıladığı sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, amcasının yanında da bir süre kaldıktan sonra doğduğu ve 7 yıl yaşadığı eve geçti.