SÜPER LİG

Hamzaoğlu'ndan itiraf: Nasıl böyle bir gaflete düştük

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Abdürrahim Albayrak-Ali Dürüst kriziyle ilgili konuştu.

Hamzaoğlu'ndan itiraf: Nasıl böyle bir gaflete düştük
Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Abdürrahim Albayrak-Ali Dürüst kriziyle ilgili konuştu.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor ile karşılaşacakları Ziraaat Türkiye Kupası maçı öncesi Bursaspor'un teknik patronu Şenol Güneş ile futbolcular Selçuk İnan ve Ozan İpek'le birlikte basın toplantısı düzenlediler.

Toplantıda konuşan Hamzaoğlu, şampiyonluk kutlamalarındaki Abdürrahim Albayrak-Ali Dürüst kriziyle ilgili konuştu.

Hamzaoğlu, konuyla ilgili "Abdürrahim ve Ali ağabeyin yönetim olarka podyuma çıkmama kararı vardı. Bizim de onları çağırıp onore etme acamız vardı. Benim aklımdaydı ama o atmosfere kendimizi kaptırdık. Takım tur atmaya başladı. Aklımıza geldiği anda Selçuk'a da söyleyip kenara geldim. Onlar epey bekledikten sonra doğal olarak o bölümü terk etmişler. Hem Ali hem Abdürrahim ağabey ile konuştuk. Biz kendi adımıza üzüldük. 'Nasıl böyle bir gaflete düştük' diye kendime sordum." şeklinde konuştu.

BURSASPOR MAÇI HAKKINDA

"Şenol hocam ve oyuncularını, Bursaspor camiasını bu seneki performansları ve iyi futbollarından dolayı tebrik etmek istiyorum. İki takım da çok istiyor kupayı, artık bunla yatıp bununla kalkıyoruz. iki takım da iyi mücadeleyi önde tutan takımlar. İnanıyorum yarın sahada sadece futbol oynamaya çalışan ve kazanan iki ekip olacak. Mecbur biri kazanacak, önemli olan futbolun kazanması. Tribünlerde her iki takımın taraftarı da güzel bir atmosfer ortaya koyacak. Hak edenin kazandığı güzel zevkli, kaybedenini de zevk aldığı bir maç olsun istiyoruz."

"Motivasyonumuz aynı şekilde devam ediyor. Sözleşmemizin bitmesi vs sorun değil, aynı şekilde devam ediyoruz".

"Chedjou kadromuzda ve iyileşti, sıkıntı yok, yarın ihtiyaç olursa faydalanacağız".

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER