MİLLİ TAKIM

Hıncal Uluç Arda Turan'ı uyardı! Ben olsam...

Spor yazarı Hıncal Uluç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Arda Turan arasındaki gerilime nokta koyacak bir tavsiyede bulundu..

Hıncal Uluç Arda Turan'ı uyardı! Ben olsam...

Fotomoç gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'a "artık basına konuşma" dedi.

Hıncal Uluç, bugünkü köşe yazısında "Ben Arda Turan'ın yerinde olsam basın toplantısı yapmam, çünkü Ekim ayındaki milli maçlar çok önemli" şeklinde uyarıda bulundu.

İşte Hıncal Uluç'un yazısından o bölüm:

BEN ARDA TURAN'IN YERİNDE OLSAM...

Arda'nın yerinde ben de olsam basın toplantısı yapmam. Fatih Terim'i doğrudan muhatap alıp, onunla basın yoluyla polemiğe girmek doğru değil. Röportaj teklifini kabul edip, sorularına cevap vermek ise başka bir şey. Basın toplantısına basın toplantısıyla cevap verdin mi, milli takım hocasıyla kaptanı karşılıklı düelloya girmiş görüntüsü olur.

Bir gazeteci gelir soru sorarsa cevap veririm. Sorulan soruya cevap vermek başka bir şey; birine cevap vermek için basın toplantısı düzenlenemek başka bir şey. Onuruna, ahlakına laf edilirse bundan kim alınmaz! "Benden özür dilemesinler, milletten özür dilesinler" lafı vatana ihanetle bağdaşır demiştim. Arda buna alınmayacak da neye alınacak.
"Para için vatanı sattılar." Fatih hocanın imalı lafları oraya taşınıyor. Kim olsa alınır.

Kapanmasını istediğimiz yaraları kaşımak benim işim değil. Milli takım yeterince darbe almış. Birleşelim, kardeş olalım dünyası yaşıyoruz, sonra da bu yara nasıl iltihap alır diye kazınıyor. Ekim ayında maçlarımız başlıyor. Kader maçlarımız başlarken, milli takımı tekrar kaşımanın anlamı yok..

Hıncal Uluç'un yazısının tamamı için


Yorumlar
TREND HABERLER