FUTBOL

Hoca borsası açıldı! Ali Koç'un sır gibi sakladığı liste...

Aykut Kocaman’ın yarın Ali Koç ile bir araya gelerek istifasını sunması bekleniyor. Koç’un sır gibi sakladığı listede 5 isim var.

Hoca borsası açıldı! Ali Koç'un sır gibi sakladığı liste... - Sayfa 1

Aykut Kocaman’ın yarın Ali Koç ile bir araya gelerek istifasını sunması bekleniyor. Koç’un sır gibi sakladığı listede 5 isim var.

Hoca borsası açıldı! Ali Koç'un sır gibi sakladığı liste... - Sayfa 2

Jorge Jesus Tecrübeli teknik adam, son yıllarda Portekiz futboluna damga vurdu. Başarılarla dolu kariyeri, oynattığı hücum futbolu, otoriter yapısı ve gençlere verdiği önemle; Ali Koç’un kriterlerine uyan bir isim. Jorge Jesus’un şu anda Sporting ile sözleşmesi olsa da sezonun son haftasında taraftarın tesisleri basıp, futbolculara saldırması sonrası ayrılık kararı aldı.

Hoca borsası açıldı! Ali Koç'un sır gibi sakladığı liste... - Sayfa 3

Laurent Blanc Fransa’nın en iyi savunma oyuncularından biri olan Blanc, teknik direktörlük kariyerinde de önemli başarılar yakaladı. Bordeaux ve milli takım sonrası PSG’yi çalıştırdı. 4-3-3’ün hücum versiyonunu tercih ediyor. Başarılı çalıştırıcı, Damien Comolli ile yakın ilişkilere sahip. 2016’da PSG’den ayrıldıktan sonra başka bir takımda görev almadı.

Hoca borsası açıldı! Ali Koç'un sır gibi sakladığı liste... - Sayfa 4

Claudio Ranieri Kariyerinde Valencia, Atletico, Chelsea, Valencia, Juventus, Roma gibi takımları çalıştırdı. Bu maceraları hayal kırıklığıyla sonuçlansa da Leicester ile 2016’da kazandığı tarihi Premier Lig şampiyonluğuyla büyük sükse yaptı. Fransa’nın Nantes takımının başında. Ancak ayrılması gündemde. En önemli özelliği, taraftarın yıllardır hayalini kurduğu 4-4-2’den vazgeçmemesi.