DÜNYA KUPASI

Hollanda yenemedi ama 2013'ü iyi kapattı!

2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek iki takım Hollanda ve Kolombiya karşı karşıa gelirken karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Hollanda yenemedi ama 2013'ü iyi kapattı!
2014 Brezilya Dünya Kupası için çalışmalarını sürdüren Hollanda ile Kolombiya hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı. Portakallar bu skorla 2013'ü namağlup kapatmayı başardı. 
 
Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da Amsterdam Arena'da oynanan karşılaşmada iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremezken Hollanda Milli Takımı'nda Jeremain Lens, 35. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Hollanda'da Robin van Persie, Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar, John Heitinga, Jordy Clasie ve Arjen Robben sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giymediler. Kolombiya'da ise David Ospina ile Mario Yepes ve Juan Zuniga Hollanda'ya karşı oynamadılar.

Hollanda bir önceki hazırlık maçında da Japonya 2-2 berabere kalaraküst üste 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Kolombiya son oynadığı hazırlık maçında deplasmanda Belçika'yı 2-0 maluğ etmişti. Bu skorların ardından Portakallar, 2013 yılını mağlubiyet almadan tamamlamış oldu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER