FUTBOL

İnanılmaz kurtarış Arjantinli kaleci imkansızı başardı

Club America - Tauro maçında kaleci Marchesin, kalesine giden topta imkansızı başardı, herkesin gol gözüyle baktığı pozisyonda topu kurtardı.

CONCACAF'da Club America ile Tauro takımları kozlarını paylaştı. Mücadeleye Arjantinli kaleci Agustin Marchesin'in yaptığı kurtarış damgasını vurdu. Kalesinde yokken rakip oyuncunun yaptığı vuruşta topu çıkarmak için geri koşan Marchesin, meşin yuvarlak filelerle buluşacakken inanılmaz bir hamle yaptı.

Yerde seken topa uçarak müdahale eden Arjantinli kaleci, yaptığı bu kurtarışla futbolseverlerden alkış topladı.İşte o anlar...

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER