DİĞER HABERLER

İpler İniesta'nın elinde

Dünyanın en iyi oyun kurucusu, Nike Futbol’un yeni CTR 360 Maestri III kramponlarının tanıtım filminde kukla ustasına dönüşüyor.

İpler İniesta'nın elinde

Nike, yeni CTR360 Maestri III kramponlarını kutlamak için dünyanın en iyi oyun kurucusu Andrés İniesta'nın sahada kukla ustası olarak karşımıza çıktığı bir film hazırladı. FC Barselona'nın orta saha oyuncusu, minyatür bir futbol sahası görünümündeki sahnede orta sahaya hükmeden ve oyunun temposunu belirleyen minyatür bir futbolcu olarak ipleri ustalıkla oynatıyor.

Filmde İniesta Nike'ın baştan aşağıya yenilenen ve orta sahanın ustaları için tasarlanan CTR 360 Maestri III kramponlarını giyiyor. İtalyancada "usta" anlamına gelen Maestri, topun ve dolayısıyla oyunun üzerindeki kontrolünü arttırmak için yenilikçi performans özelliklerine güvenen İniesta gibi orta saha oyuncuları tarafından tercih ediliyor.

İniesta, topu mükemmel kontrol eden, topu karşıladığında kendine uygun zamanı ve alanı yaratan ve maçı değiştirecek fırsatlar yaratan hem vizyona ve pas stillerine sahip bir oyuncu.

Filmdeki başrolü ve çekimler için "Çekimler çok eğlenceliydi. Normların biraz dışına çıkmak her zaman iyidir" diyen İniesta şöyle konuştu: "CTR 360 Maestri III, yaptığım işte kullandığım esas araç. Topa dokunduğumda, topu sürmek veya oyun kurmak istediğimde sahada kendimi rahat ve güvende hissettiriyor. Kramponlar içinde kendini rahat hissetmek çok önemli. Tıpkı benim hissettiğim gibi."

Yeni CTR360 Maestri III kramponlarının yeni tasarımı hem hafif hem de daha iyi top kontrolü, tutuş, destek ve rahatlık sağlıyor. Kesin dokunuş ve dayanıklılık için yeni nesil Kanga-Lite sentetik malzemeden üretilen yeni kramponlar kuru veya yağmurlu hava koşullarında aynı düzeyde kontrol sağlayan ACC (All Conditions Control) teknolojisi içeriyor.

Yenilikler arasında, ayağın kemer kısmını sararak topla teması maksimize etmek ve topu hatasız karşılamak ve pas vermek için irili ufaklı kanatlar içeren şeritlerin kullanıldığı 3 boyutlu kontrol yastığı yer alıyor.

Asimetrik bağ sistemi top kontrolü için kullanılan alanı genişletirken, yeni tasarım dokunuş hassasiyetini arttırıyor. Ayağın orta bölgesindeki çukurlu doku sürtünmeyi arttırarak oyunculara daha iyi kontrol ve dokunuş sağlıyor.

Yeni ve daha duyarlı plaka 360 derecelik çivi düzenine sahip. Kramponların orta bölgesinde yuvarlatılmış çiviler, yan taraflarında ise keskin çiviler yer alıyor. Bu çivi yapısı maksimum rahatlık sağlarken orta saha oyuncusunun sahadaki sürekli dönüş ve makasları için biçilmiş kaftan.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER