FUTBOL

İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi

Eljif Elmas, Fenerbahçe için İstanbul'un yolunu tuttu. Ülkesinden asker gibi uğurlandı. Milli takımın 4 ayrı kategorisinde oynarken sakatlandı. Teknik direktör Aykut Kocaman’a ‘Sakatım’ diyemedi, zorla MR’a sokulunca gerçek anlaşıldı. İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi

İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi - Sayfa 1

20’den fazla kulübün istediği Makedon futbolcu Eljif Elmas, Fenerbahçe için İstanbul'un yolunu tuttu. Ülkesinden asker gibi uğurlandı. Milli takımın 4 ayrı kategorisinde oynarken sakatlandı. Teknik direktör Aykut Kocaman’a ‘Sakatım’ diyemedi, zorla MR’a sokulunca gerçek anlaşıldı. İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi...

İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi - Sayfa 2

Fenerbahçe'nin Feyenoord ile oynadığı hazırlık maçında attığı gol ve oynadığı futbolla taraftarın gönlüne taht kuran Eljif Elmas, sarı-lacivertli takıma inanılmaz bir transfer hikâyesiyle katıldı.

İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi - Sayfa 3

Aralarında Paris Saint- Germain ve Manchester City'nin de bulunduğu 20'den fazla kulübün arasından sıyrılan Fenerbahçe, Eljif'in kulübü Rabotnicki'ye 180 bin Euro'luk yetiştirme bedelini ödeyip Makedon yıldıza imza attırdı.

İşte Eljif Elmas'ın ilginç hikayesi - Sayfa 4

Eljif için transfer fırsatı doğduğunda Aykut Kocaman hemen transfer edilmesi talimatını verirken, dönemin idari menajeri Hasan Çetinkaya, Makedonya'nın başkenti Üsküp'e giderek oyuncunun babası ile bir araya geldi.