FUTBOL

İşte Galatasaray'da Tudor'un yerine düşünülen isimler!

Tudor'la yolların ayrılmasını isteyen taraftarların takımın başında görmek istedikleri hocaların başında Mircea Lucescu geliyor.

İşte Galatasaray'da Tudor'un yerine düşünülen isimler! - Sayfa 1

Östersunds karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından hiç kimse Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ne 2. Turda veda etmesini beklemiyordu. Ancak dağ fare doğurdu ve genleri bu tür başarılarla dolu sarı-kırmızılı ekip, 35 bin kişilik taraftarının verdiği desteğe rağmen dramatik sona imza atmaktan kurtulamadı.

İşte Galatasaray'da Tudor'un yerine düşünülen isimler! - Sayfa 2

Taraftarlar faturayı yönetimin yanı sıra geldiğinden bu yana takımı harekete geçiremeyen teknik direktör Igor Tudor'a kesti. Sarı-kırmızılılar Hırvat hocayı "Persona non grata-İstenmeyen adam" ilan etti.

İşte Galatasaray'da Tudor'un yerine düşünülen isimler! - Sayfa 3

Henüz zaman varken Tudor'la yolların ayrılmasını isteyen taraftarların takımın başında görmek istedikleri hocaların başında Mircea Lucescu geliyor.

İşte Galatasaray'da Tudor'un yerine düşünülen isimler! - Sayfa 4

Rumen teknik adam için Twitter'da "#carelucescu" hashtag'ı ile kampanya başlatılırken "Takım Tudor gibi geçimsiz bir hocanın elinden alınıp Lucescu gibi futbol zekası yüksek birine teslim edilmeli" yorumları yapıldı.