MİLLİ TAKIM

İzlanda teknik ekibi taktiği taraftarla belirliyor

Bu akşam Türkiye ile karşılaşacak olan İzlanda'da teknik heyet her milli maç öncesinde taraftarla buluşup taktik konuşuyor.

İzlanda teknik ekibi taktiği taraftarla belirliyor

EURO 2016'ya İzlanda çeyrek finale çıkmış, taraftarları da ilginç balina çağırma tezahüratlarıyla Fransa'ya damga vurmuştu.

TEKNİK EKİP TARAFTARLA BULUŞUYOR

Sabah gazetesinin haberine göre; İzlanda Milli Takımı teknik ekibi ile İzlandalı futbolseverler arasında dünyada eşi benzeri görülmemiş bir bağ var. Teknik ekip maçlardan bir kaç gün önce ve sonra Reykavijk'te bir kafede 400 kadar taraftar ile bir araya geliyor ve fikir alış verişi yapıyorlar. 

İzlanda Milli Takımı

TAKTİK KONUŞULUYOR

Ölver isimli barı bulmak kolay olmadı çünkü İzlandalılar burayı kozmik bir oda gibi görüp yabancıların buraya gitmesini istemiyor. Buna rağmen gazeteci olduğumuzu gizleyerek burayı görüntülemeyi başardık. İçeride aralarında G.Saray'ın da olduğu dünyanın bir çok kulübünün atkısı bulunuyor. Çalışanlar burada, teknik ekiple taraftarların maçlardan önce kadro yapısından içerisinde taktiğe kadar birçok konunun tartışıldığını anlatıyor. Bu buluşmalara büyük önem veren teknik direktör Hallgrimsson, bunun takıma çok büyük katkı sağladığını ifade ediyor.

İzlanda Milli Takımı

"BU GELENEK DEVAM EDECEK"

Öte yandan İzlanda Teknik direktörü Heimir Hallgrimsson da maçtan önce düzenlenen basın toplantısında bu konuyu; "Maçtan önce yine taraftarlarımızla barda bir araya geleceğiz. Bu bizim için geleneksel bir hale geldi. İçeri gelen taraftarların hiçbiri kayıt yapmıyor ve konuşulanların hiçbirini sosyal medyadan paylaşmıyor. Bu güzel ve tatlı bir İzlanda geleneği. Biz taraftarlarımızı, taraftarlarımız da bizi çok seviyor. Ne olursa olsun bu geleneği devam ettireceğiz." sözleriyle anlatmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER