TRANSFER

Jelavic: 'Trabzonspor ile anlaştım

Trabzonspor İngiltere'nin Hull City takımında forma giyen Jelavic ile imza aşamasına geldi.

Jelavic: 'Trabzonspor ile anlaştım
Trabzonspor'un pazarlık masasında olduğu Hull City'e son mesajı Jelavic yolladı: Ben Trabzonspor ile anlaştım. Bu şartları sağlayacak bir kulüp henüz olmadı, siz de anlaşın, gideyim.

Fanatik'in haberine göre; Bordo-Mavililer'de forvet konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın listesi üzerinde çalışmalarını yürüten sportif direktör Süleyman Hurma'nın Hull City'nin golcüsü Nikica Jelavic ile her konuda anlaşmaya vardığı, bunun da İngiliz kulübü üzerinde baskı unsuru yarattığı öğrenildi. Hırvat futbolcunun kendisiyle temas kuran menacerler aracılığı ile Hull City'ye, "Trabzonspor bana cazip bir anlaşma sundu. Şampiyonluk hedefleri var, bu da heyecan verici. Şu ana kadar Trabzonspor'dan başka cazip sayılabilecek bir teklif almadım. Eğer maliyetimden kurtulmak için ayrılmamı istiyorsanız siz de Trabzonspor'u kabul edin" mesajını ilettiği öğrenildi.

Vadeler konuşuluyor

Hırvat golcüye yaklaşık 3 milyon Euro (9 milyon TL) ödeyen İngilizler'in de hem oyuncunun süresi daralan kontratı hem de yıllık ücreti sebebiyle ayrılık konusunda olumlu yanıt vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Taraflar en son 4 milyon Euro üzerinden görüşmelere başlamış rakam 3.5 milyon Euro'ya kadar gerilemişti. Eğer ödeme vadesindeki sorun da çözülürse Jelavic Trabzonsporlu olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER