1.LİG

Kayseri Erciyesspor'da moraller bozuk

Kayseri Erciyesspor'un Başkanı Ziya Eren, Alanyaspor yenilgisi sonrasında konuştu.

Kayseri Erciyesspor'da moraller bozuk

2 yıl içerisinde Süper Lig'den PTT 1.Ligi'nin tabanına inen Kayseri Erciyesspor'un Başkanı Ziya Eren, Alanyaspor yenilgisi sonrasında konuştu.

Hesap soracak

Mavi Siyahlı takımı, bir türlü başarıya taşıyamayan başkan olan Ziya Eren, Alanyaspor ile Kadir Has Stadı'nda oynanan maç sonrasında açıklama yaptı. Ziya Eren, sergilenen futbol ve alınan sonuçtan hiç memnun olmadığını ifade etti.

Eren, "Sergilenen futbol bize yakışmadı. Yaptığımız hamlelerin neticesi bu olmamalı. Bu yenilginin bir bedeli olacaktır. Yönetim olarak ciddi yaptırımlar uygulayacağız. Kulüp olarak kimseye borcumuz yok. Sıkıntılı günler geçiriyoruz. Ama kimsenin endişesi olmasın kümede kalacağız" ifadelerinde bulundu. 

Erciyesspor'a bir darbe de Alanyaspor'dan!

İtiraf etti

Daha önce haber merkezimizin gündeme getirdiği ve kendisine yönelitilen "İngiltere'den kulüp aldığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren Ziya Eren, "Evet. Doğru. İngiltere 4. liginden kulüp almak için girişimde bulunduk. Ancak henüz bitmedi işlemler. Oradaki sistem Türkiye gibi değil. Herşeyini araştırıyorlar. Gerek sosyo gerekse ekonomik olarak beni araştırıyorlar, soruşturuyorlar. Ama sıkıntı yok. Sona geldik diyebilirim" açıklaması yaptı.

Kulüpleri eleştirdi

Türkiye'de çarpık bir sistem olduğunu dile getiren Ziya Eren, "Ne yazık ki Türkiye'de ahbap çavuş ilişkisi var. Futbolun yukarısından aşağısına kadar bu var. Babadan oğula geçen hakemlik var. İnsanlar 4 Milyon TL bütçe ile 20 Milyon TL bütçelik takım kuruyor. Bunu kimse sorgulamıyor. Kulüpler çarpık yönetiliyor" sözleri ile de kulüpleri ve kulüp yetkililerini zan altında bıraktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER