SÜPER LİG

Kayserispor'da hoca arayışı sürüyor

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, teknik direktör arayışı hakkında da konuştu.

Kayserispor'da hoca arayışı sürüyor
Mersin İdman Yurdu maçında hem rakip ile hem de moral bozukluğu ile mücadele ettiklerini belirten Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, teknik direktör arayışı hakkında da konuştu
 
Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Mersin İdman Yurdu maçında hem rakip ile hem de moral bozukluğu ile mücadele ettiklerini ve 3puan ile moral bulduklarını belirterek, teknik direktör arayışları konusunda, “Basına yansıyan hiçbir isim ile görüşmemiz olmadı” diye konuştu. 

Mersin İdman Yurdu maçında galip geldikleri içinmutlu olduklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, “Milli maç arasına galibiyet morali ile girdik. Takım açısından zor bir karşılaşmaydı” dedi. Karşılaşmada hem moral bozukluğu hem de rakip ile mücadele ettiklerini bildiren Ortaköylüoğlu, “Takımdaki oyuncular karşılaşma boyunca iyi mücadele ettiler. Oyuncularımız, mücadele ettikleri ve yeteneklerini sahaya yansıttıkları takdirde galip gelebileceklerini biliyorlardı ve bunu da başardılar. Oyuncularımız stres ve baskı altında buldukları bir çok gol pozisyonunu da kaçırdı. Ancak buna rağmen maçtan 3 puan ile ayrılarak moral bakımından mutlu bir şekilde döndük” diye konuştu. 

Teknik direktör arayışları konusunda ise Oğuz Ortaköylüoğlu şu şekilde konuştu: 
“Şu ana kadar basına yansıyan hiçbir isim ile görüşme olmadı. Ama en kısa sürede Kayserispor’a yakışacak, günü ve seneyi kurtaracak değil, uzun vadeli başarılara imza atacak bir teknik direktör ile anlaşmayı düşünüyoruz.”
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER