FUTBOL

Konyaspor ligde kaldı spiker göz yaşlarını tutamadı

Atiker Konyaspor ligde kalmayı garantiledi Konyaspor'lu spiker göz yaşlarına hakim olamadı. Konya Televizyonu spikeri Konyaspor'un ligde kalmasının ardından canlı yayında göz yaşlarına boğuldu. Konyaspor taraftarı muhabirin canlı yayında ağladığı o anlar haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesi kapsamında Beşiktaş, Osmanlıspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Bu skor en çok Atiker Konyaspor'a yaradı. Beşiktaş'ın aldığı galibiyet ile Atiker Konyaspor ligde kalmayı garantledi. Mücadelenin bitiş düdüğünü canlı yayında anlatan Konyaspor spikeri Konyaspor'un ligde kalması ile birlikte göz yaşlarını tutamadı.

Beşiktaş'ın Osmanlıspor deplasmanında aldığı 3-2'lik galibiyet en çok Atiker Konyaspor'a yaradı. Sergen Yalçın yönetiminde ligde kümede kalma mücadelesi veren Atiker Konyaspor, Osmanlıspor'un 3 puan kaybından sonra ligde kalmayı garantiledi. Osmanlıspor-Beşiktaş maçını canlı yayında anlatan Konya Televizyonu spikeri, maç sonunda Konyaspor'un ligde kalmasının garantilenmesinden sonra kendini tutamadı ve göz yaşlarına boğuldu.

Yorumlar
TREND HABERLER