YEREL HABER

Körfez 2 futbolcuyla anlaştı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, kaleciler Fırat Çakmak ve Bahadır Kaya ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Körfez 2 futbolcuyla anlaştı
Kulüp Müdürü Erol Bektaş, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında kaleci hatalarından dolayı puan kaybettiklerini belirterek, teknik direktör Muharrem Uğur'un raporu doğrultusunda eksik gördükleri mevkilere futbolcu transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda Tokatspor'dan Fırat Çakmak ve Bursa Nilüferspor'dan Bahadır Kaya'yla anlaşma sağladıklarını ifade eden Bektaş, futbolcularla 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Bektaş, forvet ve orta saha mevkilerine de transfer yapacaklarını dile getirerek, "Arayışlarımız sürüyor. Kilit noktalara da istediğimiz oyuncuları alırsak ikinci yarı üst sıralara doğru yükseleceğiz. Takımımız iyi futbol oynuyor fakat bireysel hatalardan dolayı maçlar kaybettik. Pazar günü Antalya'da kampa başlayacağız. Burada da iyi bir çalışma ortamı sağlayıp ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER