AVRUPA LİGİ

Korkmayın sadece <font color='#FF0000'>132 desibel!</font>

Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesinde Porto oyuncularının sahaya ısınmak için çıktığı anda kapalı tribünde İngilizce pankart açtı.

Korkmayın sadece <font color='#FF0000'>132 desibel!</font>

Pankartta, İngilizce ''Don't be scared. It's only 132 desibel'' (Korkmayın sadece 132 decibel) yazısı dikkat çekerken, Liverpool ile oynanan maçta taraftarların kırdığı ses rekoruna göndermede bulunuldu.

Bu arada taraftarlar, Portolu futbolcular ısınırken, Portekiz takımının eski futbolcusu Beşiktaşlı Quaresma lehine de tezahüratlarda bulundu.

-ETO'O'YA DESTEK-

Beşiktaşlı taraftarlar, Inter'de forma giyen Samuel Eto'o'ya İtalya'da maruz kaldığı ırkçı saldırılar nedeniyle destek verdi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Cagliari ile Inter arasında oynanan Seri A maçında ırkçı tezahüratlara maruz kalan Eto'o için ''We love you Eto'o'' (Seni Seviyoruz Eto'o) yazılı pankart açarken, Cagliari yazısının üstünde de yumruk resmi yer aldı.

-KAPALI TRİBÜNDE BALON ŞOV-

Siyah-beyazlı taraftarlar, kapalı tribünde yaptıklar balon şovuyla ilginç görüntü oluşturdu.

Ellerindeki siyah-beyaz renkteki balonları sallayan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Kapalı tribünün tam orta yerinde kırmızı balonlarla kalp işareti yapan taraftarlar, ayrıca üzerinde ''Şampiyon Sensin'' yazılı dev bir pankart açtı.

-TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI-

Taraftarlar, Porto karşısında takımlarını yalnız bırakmazken, sadece kale arkalarındaki tribünlerde küçük boşluklar göze çarptı.

Portekizli taraftarlar da kendilerine ayrılan eski açık tribün ve numaralı tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi.

Bu arada siyah-beyazlı taraftarların isteği ile tribün liderlerinden Alen Markaryan, maç öncesinde sahaya inerek taraftarlara tezahürat yaptırdı.

-21 PORTEKİZLİ GAZETECİ-

Karşılaşmaya basın mensupları büyük ilgi gösterdi.

Portekiz'den gelen 21 medya mensubuyla birlikte Beşiktaş-Porto maçını toplam 221 basın mensubu izledi.

-BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN YEMEK-

Beşiktaş Kulübü, UEFA delegeleri ve Porto takımının yetkililerine Ritz Carlton Otel'de yemek verdi.

Yemeğe Beşiktaş'ı temsilen Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi Üyesi Doğan Küçükemre, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın ile Genel Müdür Murat Ülgen katıldı.

Yemekte UEFA delegelerinin yanı sıra; Porto Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa, yönetim kurulu üyeleri Adelino Caldeira, Angelino Ferreira, Fernando Gomes ile Porto Kulübü Genel Müdürü Diogo Paiva Brandao da yer aldı.

Yemek sonunda Fahrettin Curoğlu, Doğan Küçükemre ve Şeref Yalçın, misafirlerine kartal heykeli ile kulübün lisanslı ürünlerini hediye etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER