DÜNYADAN FUTBOL

Leicester City beklemeye geçti

Leicester City, 36. hafta mücadelesinde Manchester United'a konuk oldu.

Leicester City beklemeye geçti

Premier League'de Manchester United ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Leicester City, şampiyonluk için Tottenham'ın puan kaybını beklemeye başladı...

Manchester United 1 - 1 Leicester City

8' 1 - 0 Martial  
17' 1 - 1 Morgan

Kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Leicester, mücadeleye baskılı başlayan Manchester United'ın genç oyuncusu Martial'ın 8. dakikada kaydettiği golle geriye düştü. Bu gole çok geçmeden cevap veren Leicester, başarılı savunma oyuncusu Morgan'ın 17. dakikadaki golüyle skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Sivasspor Akihsar Belediyespor maçının sonucu ve özeti

Son bölümlerde heyecan artarken, iki takım da galibiyet için ataklar geçerleştirdi. 87. dakikada Depay'yi faulle durduran Drinkwater, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalırken; Unitedlı oyuncular faulün ceza sahası içinde yapıldığı ve pozisyonu penaltı olduğu yönünde itiraz etse de, hakem serbest vuruşa hükmetti.

Kalan kısa sürede 10 kişiyle kapanan Leicester, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Leicester puanını 77'ye yaparken; şampiyonluk için Tottenham'ın Chelsea deplasmanında puan kaybetmesini beklemeye başladı. United ise puanını 60 yaparken, Şampiyonlar Ligi yolunda büyük bir yara aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER