SÜPER LİG

Leo Franco resmen Zaragoza'da

Galatasara yönetimi uzun süredir göndermek için uğraş verdiği Arjantinli file bekçisi Leo Franco'da nihayet muradına erdi...

Leo Franco resmen Zaragoza'da

Galatasaray sonunda muradına erdi. Fenerbahçe maçında yediği hatalı golün ardından istenmeyen adam ilan edilen Leo Franco, Zaragoza'yla iki yıllığına anlaşmaya vardı.

İspanyol ekibinin başkanı Agapito Iglesias yaptığı açıklamada, Arjantinli file bekçisiyle kesin olarak anlaşmaya vardıklarını ve bugün Franco'nun sözleşme imzalamak için İspanya'ya geleceğini belirtti.

Tecrübeli kaleci, daha önce yaptığı görüşmelerde Galatasaray'dan aldığı ücretin aynısını istemiş ve masadan kalkmıştı. Ancak kampta karşılaştığı tutum sonrasında Sarı-Kırmızılı ekipte kalamayacağını anlayan Franco, Zaragoza'ya 'Evet' demek zorunda kaldı. Bu arada bir diğer Arjantinli Marcelo Carrusca'nın da sözleşmesinin fesh edildiği açıklandı.

Galatasaray resmen açıkladı
Galatasaray Kulübü, Arjantinli futbolcuları Leo Franco ile Adrian Carrusca'yla ilgili olarak İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) açıklama gönderdi. 


Galatasaray Sportif Sınai ve Yatırımlar A.Ş'den İMKB'ye gönderilen özel durum açıklamasında, Franco'yla ilgili olarak, ''Profesyonel futbolcumuz Leonardo Neoren Franco'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir'' denildi.

Öte yandan, dün kulüple sözleşmesi fesih edildiği belirtilen Carrusca'nın durumu için ise İMKB'ye farklı bir açıklama iletilerek, ''Profesyonel futbolcumuz Marcelo Adrian Carrusca, Arjantin Kulübü Club Atletico Banfield'a bu sezon sonuna kadar kiralanmıştır'' ifadeleri kullanıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER