AVRUPA LİGİ

Maç sonucu: Tottenham 3-1 Karabağ

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda, kardeş ülke Zerbaycan'ın temsilcisi Karabağ, Tottenham deplasmanından istediğini alamadı...

Maç sonucu: Tottenham 3-1 Karabağ
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda hedefi gruptan çıkmak olan kardeş ülke Azerbaycan'ın temsilcisi Karabağ, Tottenham'a konuk oldu, öne geçtiği karşılaşmadan istediğini alamadı..  
 
Tottenham 3-1 Karabağ

7' [0-1] Richard Almeida (pen.)
28' [1-1] Heung Min Son
30' [2-1] Heung Min Son
86' [3-1] Erik Lamela

Kendi liginde zirvede olan, UEFA Avrupa Ligi gruplarında ise ilk kez mücadele eden Karabağ, White Hart Lane'de oynanan maçta 7. dakikada Richard Almeida ile kazandığı penaltıda golü bulmayı başardı. Ancak İngiliz temsilcisi bu şok gole Güney Koreli Heung Min Son ile yanıt verdi. Yeni transfer 28 ve 30. dakikada attığı gollerle taraftarını coşturdu. 86'da ise Harry Kane'in pasını alan Erik Lamela kalecinin üzerinde aşırtma vuruşla golü buldu ve skoru belirledi.

Bayer Leverkusen'den transfer edilen Güney Koreli kanat oyuncusu Heung Min Son yeni takımıyla ilk gollerini bu maçla birlikte atarken, 3 puanın mimarlarından biri olmayı da başardı. Bu arada Almeida ise, Azeri ekibinin grup aşamasındaki ilk golünü kaydetmiş oldu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER