DİĞER HABERLER

Maçın adamı <font color='#FF0000'>o süreci anlattı</font>

Beşiktaş maçında oynadığı etkili futbolun yanında iki de gol atan Gökhan Gönül, son yaşanan süreci çarpıcı sözlerle aktardı.

Maçın adamı <font color='#FF0000'>o süreci anlattı</font>
İNTERNETSPOR/ Beşiktaş ile Şükrü Saracoğlu'nda karşı karşıya gelen ve müthiş bir galibiyet elde eden Fenerbahçe'de zaferin mimarı Gökhan Gönül maçın ardından konuştu.
 
''YA ÇIKACAKTIK YA BATACAKTIK'' 
"Yeni Malatya maçı gibi dibe vurmuştuk ki oradan daha kötüsü de olamazdı. Kasımpaşa maçından sonra ya herkes elini taşın altına koyacak ve buradan ya çıkacaktık, ya da batacaktık. Ne dışarı çıkabiliyorduk ki yanlış anlaşılmasın korkudan falan değil, ne de yediğimiz yemekten tat alabiliyorduk. Süslü lafları çok bilmem ama çok iyi bildiğim bir şey var ki; bu forma çok ağır, çok büyük yükler veriyor.. Bazen olmayınca olmuyor. Belki ligimizde binlerce, dünyada milyonlarca sporcu bu formayı giymek istiyor. Aramızda konuştuğumuzda 'bu formayı giymek isteyen binlerce insan var, neden bizim üzerimizde' dedik, demek ki başarmışız ki buradayız, demek ki hak etmişiz. Artık bu durumu değiştirmemiz gerektiğini konuştuk. Tabii Almanya'da 
kazanmak çok şeyi değiştirmeyecekti. 4 gol, 5 gol lazımdı belki.. Artık şu amaç da var zaten, 1 tane yersek 3 tane atalım, 2 tane yetişeceksek 5 tane atalım. Bunu Beşiktaş maçıyla süslemek, devamını getirmek lazımdı. Almanya'daki maçı gerçekten bir start gibi düşünüyorsak, bu maçı da almak gerekiyordu. Herkes elinden geleni yaptı ve taşın altına eline soktu. Yendiğinde konuşmak, buraya çıkmak kolaytabii. Beşiktaş'a da bundan sonra başları dilemekten başka bir şey diyemem. Onlar da zor bir süreç yaşıyor sezon başından beri, onlar da düzelecektir". 

Bu arada Yeni Malatya maçından sonraki Antalyaspor maçında tek golü atarak 17'de 17'ye gelen süreci başlattığı hatırlatılan Gökhan gönül, "O maç sonrasında maç röportajımı kaydettim evde. 1-0 kazanmıştık ve golü atmıştım. O gün 'neden 17'de 17 yapmayalım ki' demiştim. İnşallah Antalya maçı gibi bir seri gelir ve sonuna kadar kaybetmeden devam ederiz" dedi. 

Öte yandan oğluyla röportaj alanına gelen Gökhan Gönül, oğlu röportaj mikrofonunu kapınca zor anlar yaşarken, "Daha önce de maça geldi, ancak uğursuz gelmişti ama bu kez formayla getirdik ve uğurlu oldu" diye konuştu. 
 
Gökhan Gönül 1 yıl sonra! 
Attığı gollerle Beşiktaş galibiyetinde önemli rol oynayan Fenerbahçeli Gökhan Gönül, 1 yıl aradan sonra ligde fileleri havalandırmış oldu..  
 
Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında 40'ıncı ve 59'uncu dakikalardaki gollerini atan savunma oyuncusu Gökhan Gönül, ligde 1 yıl sonra gollerle buluştu. 

Bundan önceki golünü, geçen sezonun 5. haftasında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-2 yendiği maçta atan Gökhan Gönül, 1 yıllık aradan sonra ligde iki gol birden kaydetti.  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER