SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol: Mario Gomez Tanju Çolak'tan sonra en iyisi

Mehmet Demirkol, Eskişehir-Beşiktaş maçını değerlendirirken Mario Gomez'e vurgu yaptı.

Mehmet Demirkol: Mario Gomez Tanju Çolak'tan sonra en iyisi

Mehmet Demirkol, Eskişehirspor-Beşiktaş maçının ardından değerlendirmede bulundu.
 
İşte Demirkol'un izlenimi;

Beşiktaş zaten iyi işleyen hücum destek ekibini tamamlayacak bir santrfor arıyordu. Almeida'dan sonra Demba Ba ilaç gibi gelmiş ve bu ekipteki eksiği tamamlamıştı. Mario Gomez, bunun da ötesine geçti. O sadece var olan düzeni tamamlamıyor. Onları dönüştürüyor. Hücum servisine başka bir ufuk açıyor. Sadece 2. golde yaptığı vuruş bile başlı başına iş.  

PASI ASİSTE ÇEVİRDİ

Sıradan bir pası beklenmedik bir asiste çevirdi birden. Boffin'i hatalı görmek kolay yol. Ancak öyle değil. Gomez beklenmedik olanı en iyi şekilde yaparak Beşiktaş'ın hücum gücünü başkalaştırıyor. Kalecide hata arayarak onun doğrusunu küçültmemek lazım. Topa tepki vermesi bile Boffin'i övmeye yeter.

TANJU ÇOLAK'TAN SONRA EN İYİSİ

Quaresma'nın ilk 5 dakikada belki de oyuna ısınamadığı için görmediği 3 kaçışı var Süper Mario'nun. Onun tek vuruşları ve golcülüğüne söylenecek hiç laf yok. Ancak, ben onun, asla oyundan kopmayan ve anı anına oyunu okuyarak hareketlenişlerini önemsiyorum daha çok. Ligde Tanju Çolak'tan bu yana bu konuda bu kadar gelişmiş bir beyin hatırlamıyorum.

Yorumlar
TREND HABERLER