SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol’dan Arda Turan iddiası

Galatasaray'ın Kayserispor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından Mehmet Demirkol önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol’dan Arda Turan iddiası

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol Galatasaray’ın Kayserispor’u mağlup ettiği maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Demirkol’un açıklamaları;

“Anladığım kadarıyla Galatasaray, Arda’ya anormal bir teklif yapmış, belli… Galatasaray, Arda’yı kiralamak istiyor ama düşündüğüm kadarıyla Barcelona, Arda’yı satmak istiyor.”

Fenerbahçe'nin olay transferindeki gerçek

“FERNANDO, MELO’DAN DAHA İYİ OYUNCU”

“Galatasaray’ın bu orta sahası tek pas yapmayı biliyor. Fernando, Melo’dan daha iyi oyuncu. Melo’nun verdiği o ruhu vermez. Onu Gomis verir. O konuda o var. Galatasaray baskı yeyince çok iyi karşılıyor ve iyi çıkıyor.”

“GALATASARAY’IN ORTA SAHASINI ARTIK GEÇMEK ZOR”

“Çünkü orada topu çıkarmasını çok iyi bilen bir oyuncu var. Galatasaray’ın orta sahasını artık geçmek zor. Fernando çok basit ve etkili oynuyor. Bu oyuncular çok göze batmaz ama çok çok değerlidir. Ndiaye çok iyi bir oyuncu. Dinamik oluşu çok iyi. Sırtı dönükken ileri çıkma konusunda eksik. Bu konuda da gelişirse özel oyuncu olur.”

“Belhanda daha çok çalışmalı. Bu sistemde yaptığından daha da fazlasını yapması lazım. Ön alanda baskı yapacak. Feghouli de geldi. Herkes her yerde oynadı. Bu teknik adamın etkisi. Tudor böyle istiyor. Ön tarafta dönerek oynansın istiyor. Ndiaye, Rodrigues, Belhanda çok hareketliydi. Linnes de çok iyi oynadı bugün”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER