FUTBOL

Mehmet Demirkol'dan olay sözler! Van Persie...

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol olaylı geçen Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yorumladı.

Mehmet Demirkol'dan olay sözler! Van Persie... - Sayfa 1

NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendiren Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili birbirinden ilginç ifadeler kullandı. İŞTE MEHMET DEMİRKOL'UN AÇIKLAMALARI:

Mehmet Demirkol'dan olay sözler! Van Persie... - Sayfa 2

FENER ORTA 3'LÜYE BASKI YAPTI Fenerbahçe'nin tek planının biraz daha dozajının arttığı bir oyundu. Fenerbahçe rakibi durdurmaya çalışıyor bu sefer oyunu oynatmamaya çalıştı. Neredeyse adam adama rakip orta üçlüye baskı yaptı. Talisca'yı, Atiba'yı Oğuzhan'ı... Böyle olunca Beşiktaş Quaresma'ya dönemedi. 20.dakikadan sonra Beşiktaş orta sahası biraz hareketlenince Talisca'nın bir kafası var o kadar. 41.dakikaya kadar oyun böyleydi.

Mehmet Demirkol'dan olay sözler! Van Persie... - Sayfa 3

HAKEM KAPTANLARI ÇAĞIRACAKTI... Fenerbahçe'nin ve hakemin yaptığı şey açık sinir uçlarına iğneyi basmak. van Persie yaptı bunu daha çok Alper yaptı. Souza yaptı... Oyunu çirkinleştirdilen falan bu bilinçli olarak yapıldı. Beşiktaşlılar bunu der. Fener'e sorduğum zaman tedbir alıyorum der. Hakem dedi ki; 'ben kart göstermeyeyim oyunu sakinleştirmeye çalışıyım' Bu başta kötü bir plan değil. Seçtiği yöntem işi yaramıyordu bunu görünce tedbiri alması gerekiyordu. Kaptanları çağıracaktı 'bu iş böyle gitmiyor ağır bir yere gidiyor diyecekti' haberiniz olsun.

Mehmet Demirkol'dan olay sözler! Van Persie... - Sayfa 4

TOSİC BAYA BİR DAYAK YEDİ AMA... Sen şimdi kendi evinde bir eleme maçı oynuyorsun ortaya bir durum çıktı bu durumu kendi lehine nasıl çevirirsin. van Persie bunu deniyor. Peki sen nasıl yapabilirsin diye düşüneceklerdi. Şenol Güneş de Oğuzhan da bunu yapamadı. Tosic pozisyonda baya bir dayak yedi. Bunu göstereceğine gidip kafa uzatıyor. Diyorlar ki tahrik var. Senin işin tahrik olmak değilki. Şimdi kafayla yapılan eylemler arasında itmek yoktur. Hakeme bunu niye gösteriyorsun? Yapma bunu sana faydası yok. Verdin maçı...