MİLLİ TAKIM

Mehmet Topal isyan bayrağını çekti

A Milli Takım Kaptanı Mehmet Topal, son günlerde yaşanan polemiklere tepki gösterdi.

Mehmet Topal isyan bayrağını çekti

A Milli Takım Kaptanı Mehmet Topal, "Bu yaşanan polemikler artık son bulsun. Bitsin artık. Hiçbir şey Milli Takım'ın önüne geçmemeli." dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in maç sonu yaptığı "Oyuncuları ne kadar olaylardan sıyırmaya, ayırmaya, korumaya da çalışsak demek ki etkilendiler. Biz uzak tutmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Futbol dışı olayların Milli Takım'a yansımaması gerekiyor" açıklamalarının altına imzasını attığını belirten başarılı savunmacı, futbol dışı olaylardan nasıl etkilendiğini Vatan'dan Ali Can'a şu sözlerle dile getirdi:

Mehmet Demirkol Fatih Terim'i yerden yere vurdu

"2-0'dan dönüp, maçı kazanamadığımız için gerçekten çok üzgünüz. Bakın birçok futbolcu benimle birlikte yıkılmış durumda. Buradan söylüyorum; bu yaşanan polemikler artık son bulsun. Bitsin artık. Hiçbir şey Milli Takım'ın önüne geçmemeli.

"ÖZGÜVENİMİZİ KIRIYORLAR"

Hırvatistan maçı sonrasında 'Tüm halkımız bizi desteklesin' demiştim. Evet bu desteği burada taraftarımız bize fazlasıyla gösterdi. 2-0 geride olmamıza rağmen bizi motive ettiler, bize inandılar. Ancak sadece seyirci desteğiyle bu iş olmaz. Futbolcular sahaya tedirgin çıkmamalı. Biz oyuncular için özgüven çok önemlidir. Özgüvenimizi kırıyorlar."

Yorumlar
TREND HABERLER