FENERBAHÇE

Mert Nobre'ye göre derbide o oynamalı!

Türkiye'de 11 yıl forma giyen Mert Nobre, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Fenerbahçe'nin kazanacağını iddia etti.

Mert Nobre'ye göre derbide o oynamalı!

Türkiye'de 11 yıl forma giyen Brezilyalı golcü Mert Nobre, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Nobre, Fenerbahçe'nin 2-1 kazanacağını iddia etti.

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu ve Kayserispor formaları giyen 35 yaşındaki Brezilyalı golcü kariyerini İsviçre Ligi ekiplerinden FC Wil'de sürdürüyor.
 
Derbideki favorisinin Fenerbahçe olduğunu söyleyen Nobre, sarı lacivertli takımın sahadan 2-1 galip ayrılacağını iddia etti.

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı saat kaçta Umut Bulut var mı?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertli takımın forveti olarak Fernandao'nun ilk 11'de sahaya çıkması gerektiğini belirten Nobre, bombalı saldırıda babasını kaybeden Umut Bulut'la ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.
 
Arena'da çok zor bir maç olacağını belirten Nobre derbiyle ilgili şunları Scorcope'a söyledi: "Galatasaray bu sezon çok kötü bir durumda ama derbiler her zaman farklı bir havada oynanıyor. Galatasaraylı futbolcular son kez taraftarlarına kendilerini ispatlamak isteyecektir.
 
Fenerbahçe'nin Braga'ya haksız bir şekilde elenmesine çok üzüldüm. Hakemin yaptıkları büyük ayıptı, inanılmaz hatalar yaptı, resmen Fenerbahçe'yi katletti. Ama elenmeleri futbolcuları derbide olumsuz etkilemeyecektir, hatta artı motivasyon olacaktır. Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe yoluna devam ediyor ama artık ilk hedef lig şampiyonluğu ve dördöncü yıldız. Fenerbahçe bu maçı kazanırsa tüm kötü hava bir anda dağılır. Her şey unutulur.

Fenerbahçe çok büyük yıldızlara sahip bir takım, Beşiktaş ile aralarında 1 puan fark olduğunun farkındalar."

Galatasaray Fenerbahçe derbisi canlı yayın Digiturk Play paketi

"FORVETTE FERNANDAO OYNAMALI"

Sarı lacivertli takımın eski golcüsü Vitor Pereira'nın forvetteki tercihinin ise vatandaşı Fernandao olmasını söyledi: "Fernandao vatandaşım ama tercihimde bunun etsisi yok. Bu sezon daha formda olan isim o. Van Persie tabii ki dünya çapında bir yıldız ama derbide formayı Fernandao hakediyor."
 
Mert Nobre'nin derbi tahmini ise 2-1 Fenerbahçe galibiyeti. Nobre'ye göre Fenerbahçe'nin golleri Fernandao ve Diego'dan, Galatasaray'ın golü ise Sneijder'den gelecek.

"UMUT'UN DURUMUNU DÜŞÜNEMİYORUM"

Ankara'daki terör saldırısında babasını kaybeden Umut Bulut'un durumuyla ilgili sorumuzu da yanıtlayan Nobre, "Umut'un babasının öldüğünü duyunca şok oldum. Çok mutsuz oldum. İsviçre'de çok fazla Türk yaşıyor, buradaki herkes çok üzüldü. Ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum. Beşiktaş'tayken, çocuğum rahatsızlandığında bile dağılmıştım, kendime uzun süre gelememiştim. Umut ise babasını kaybetti. Onun durumunu düşünemiyorum" ifadelerini kullandı.

"HEP DAHA FAZLA GALATASARAY MAÇI OYNAMAK İSTEDİM"

Galatasaray maçlarının her zaman kendi için özel olduğunu belirten Nobre, "Hep daha fazla Galatasaray maçı oynamak istedim. Çünkü bu maçlar yüksek motive olduğum, gol atmak için ekstra çabaladığım maçlardı. Fenerbahçe'de oynadığım dönemde Galatasaray maçı yaklaşırken, o hafta sürekli bir araya gelerek konuşurduk, yeni gelenlere bir şeyler anlatılırdı. Bir forvet Galatasaray'a gol atmadıysa, "gerçek golcü değil" deniyordu. İlk oynadığım Galatasaray maçından önce benim üzerime de bir çalışma yapılmıştı. Bunu unutamam" dedi.

"TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYORUM"

Profesyonel yaşantısına çok dikkat ettiğini belirten ve ‘Ben Türküm' diyen Brezilyalı golcü, sezon sonunda yeniden Türkiye'ye dönmek istediğini de belirtti. Sakatlığı nedeniyle iki ay sahalardan uzak kalan Nobre, sahalara dönüş maçında geçtiğimiz hafta Xamax'a 1 gol atmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER