MİLLİ TAKIM

Milli Takımda kaleci sıkıntısı yaşanıyor

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Raşit Çetiner, kampın problemli başladığını ve kaleci sıkıntısı yaşadıklarını anlattı.

Milli Takımda kaleci sıkıntısı yaşanıyor

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Raşit Çetiner, final niteliğinde iki maç yapacaklarını belirterek, ''İnşallah sporcu kardeşlerimiz kendilerini destekleyen insanlara ve ülkemize, Ümit Milli Takımını takip eden dostlarımıza ve halkımıza mutlu dakikalar yaşatırlar'' dedi..

2011 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 4 Eylülde Sakarya'da Gürcistan, 7 Eylülde de Kocaeli'de İrlanda Cumhuriyeti ile son 2 maçını yapacak Türkiye Milli Takımı aday kadrosu Kocaeli'de kampa girdi. İrlanda Cumhuriyeti ile yapılacak maç gününe kadar Kocaeli'de konaklayacak 21 futbolcunun bulunduğu kafile Grand Yükseliş Otel'e giriş yaptı.

Teknik direktör Çetiner, kalan iki maçın grupta 'final' niteliği taşıdığını ifade etti.
''Kazanmamız bile bize tam olarak yetmiyor'' diyen Çetiner, İsviçre'nin İrlanda Cumhuriyeti ile berabere kalıp puan kaybetmesi halinde kazanacakları iki maçın kendilerine eleme maçı yapma şansı yarattığını, bu nedenle kalan 2 maçlarını çok önemsediklerini söyledi.

Karma bir takım oluşturduklarına dikkati çeken Çetiner, 1988, 1989, 1990 ve 1991 doğumlu futbolculardan iyi bir takım oluşturduklarını savundu.

-KALECİ SIKINTISI-
Kampın problemlerle başladığına dikkati çeken Çetiner, kampa üç kaleci çağırmalarına rağmen, kamp başlamadan tek kaleci ile kaldıklarını kaydetti.

Çetiner, şöyle konuştu:
''Hem (A) Milli Futbol Takımının hem de bizim kalecilerde problem oluştu. (A) Milli Takımda Hakan Arıkan ile Volkan Demirel, takımımızda ise Mert Günok sakatlandı ve kadrodan çıkartıldı. Dolayısıyla Cenk Gönen'i (A) Milli Takıma gönderdik. Kaleci olarak bu akşam aramıza iki yeni genç arkadaşımız katılacak. Çalışmalarımıza başlayacağız.''

Gürcistan ve İrlanda Cumhuriyeti maçlarında taraftar desteği beklediklerine değinen Çetiner, şöyle devam etti:
''Gürcistan ile Sakarya'da, İrlanda Cumhuriyeti ile Kocaeli'de karşılaşacağız. Şehirlerimizin 'futbol şehri' olduğunu hesap edersek bütün taraftarımızı bu maçlara bekliyoruz. Ümit Mili Futbol Takımı'nı her zaman olduğu gibi yine bağırlarına bassınlar. Geçmiş dönemlerde seyirci bakımından bu şehirlerden çok memnun kaldık. İnşallah sporcu kardeşlerimiz kendilerini destekleyen insanlara ve ülkemize, Ümit Milli Takımı'nı takip eden dostlarımıza ve halkımıza mutlu dakikalar yaşatırlar. Milli maç haftasında hem (A) Milli Takım hem de Ümit Milli Takım kazanmış olursa, tabi bu arada Basketbol Milli Takımımızı da kenara atmamak lazım çünkü Dünya Şampiyonası finalleri oynuyorlar, bu futbol ve basketbol haftasında inşallah bizim düşündüğümüz gibi olur. Umarım her şey Türk halkının düşündüğü gibi olur.''

Milliler, kamp süresince Gölcük İhsaniye, İzmit İsmetpaşa ve Derince statlarında idman yapacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER