YEREL HABER

Mini Voleybol Şenliği İstanbul'da başladı

Voleybol Vakfı tarafından İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonunun katkılarıyla her yıl geleneksel düzenlenen, ''Türkiye Mini Voleybol Şenliği''nin beşincisi İstanbul'da başladı..

Mini Voleybol Şenliği İstanbul'da başladı

Yüce Otomotiv Skoda'nın sponsorluğunda Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Sağlık Grubu, Aroma ve Finspor'un katkılarıyla Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm Sahası'nda düzenlenen şenliğe, Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerindeki okullar ve spor kulüplerinden, 9-14 yaş grubu kız-erkek yaklaşık 2 bin sporcudan oluşan 245 takım katılıyor.

Atletizm sahasına kurulan 30 mini voleybol sahasında, 60 takım aynı anda müsabaka yapıyor. Şenlikte çocuklar hem voleybol oynayıp hem de eğlenirken, aileleri de saha kenarından çocuklarını izleyip, fotoğraflarını çekiyor.

Voleybolun sevdirilmesi ve Türkiye'ye mini voleybolun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen şenlikte, herhangi bir eleme olmadan, katılan tüm takımlar iki gün boyunca müsabakalar yapacak.

Yarın sona erecek şenliğe katılan tüm sporculara Voleybol Vakfı tarafından hazırlanan madalya ve katılım belgesi verilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER