FENERBAHÇE

Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçta yenildiği Molde ile kritik bir mücadeleye çıkıyor. Peki Molde Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, oynanacak? Karşılaşma şifreli mi, yoksa şifresiz mi yayınlanacak?

Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Molde Fenerbahçe maçı ile temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'nde kritik bir mücadeleye çıkıyor. Molde Fenerbahçe maçının şifreli olup olmadığı merak ediliyordu. O soru cevap buldu.. Peki Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Molde maçı bu hafta UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz için kritik bir mücadele olacak. Fenerbahçe'nin Molde karşısında 3 puan alması durumunda gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakalamış olacak. Peki Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde 12 grupta ilk iki sırayı alacak takımlar, adlarını son 32 turuna yazdıracak. Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak eşleşmelerden galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak. Kupada 2015-2016 sezonu finali, 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel kentindeki 36 bin kişi kapasiteli St. Jakob-Park Stadı'nda oynanacak.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Molde Fenerbahçe maçı ile Avrupa Ligi A grubunda beşinci maçlar oynanacak. Norveç ekibi Molde, grupta herkesi şaşırtarak 10 puan topladı ve birinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe ile ilk maçta İstanbul’da karşılaşan Molde, sahadan 3-1 galip ayrılmıştı. Bu yüzden Fenerbahçe’nin Molde deplasmanından nasıl bir sonuçla ayrılacağı merak konusu.

F.Bahçe'den taraftarlarına Molde uyarısı

Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Molde Fenerbahçe maçı 26 Kasım Perşembe akşamı saat 22:05'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak

Fenerbahçe – Molde maçı, Avrupa’daki 199. maç olacak

Fenerbahçe, Avrupa arenasında 199. sınavına çıkacak. Farklı kulvarlarda bugüne dek çıktığı 198 maçın 70'ini kazanan Fenerbahçe, 88 maçı yitirdi, 40 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 245 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 302 gol gördü.

İşte Fenerbahçe'nin Molde kafilesi

Fenerbahçe, Avrupa'da 199. maçına çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda yarın Molde'yle karşılaşacak  sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 198 maçın 70'ini kazandı, 88'ini kaybetti,  40 maçta da berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın deplasmanda  Norveç'in Molde takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'da 199. sınavını  verecek.

Avrupa kupalarında bugüne dek çıktığı 198 maçın 70'ini kazanan  sarı-lacivertliler, 88 maçı yitirdi, 40 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 245 kez havalandıran sarı-lacivertliler,  kalesinde 302 gol gördü.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında dış sahada 101. kez sahaya çıkacak

Grupta Ajax ile 0-0 berabere kaldığı maçta deplasmanda "dalya" diyen  sarı-lacivertliler, bugüne kadar rakip sahada oynadığı 100 maçta 23 galibiyet  elde etti. Toplam 20 maçta beraberlik yaşayan Fenerbahçe, 57 karşılaşmayı da  kaybetti. Sarı-lacivertliler, deplasman maçlarında 102 gol atarken, kalesinde  189 gol gördü.

İlk kez Norveç deplasmanında

Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Norveç deplasmanında sahaya çıkacak. Molde ile eşleşerek ilk kez bir Norveç temsilcisiyle mücadele eden  sarı-lacivertliler, rakibine ilk maçı 3-1 kaybetmişti. Bugüne dek 34 farklı ülkeden 84 farklı takımla karşılaşan Fenerbahçe, ilk defa Norveç'te mücadele edecek. Türk takımları ise daha önce Norveç takımlarıyla 19 kez karşılaştı. İki ülkenin takımları 7'şer galibiyet alırken 5 maç ise beraberlikle sona erdi.

Aziz Yıldırım'dan Molde maçı kararı

Avrupa'da son sıradan ikinciliğe geldi

Fenerbahçe, 9 maçlık periyotta UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta  elde ettiği sonuçlarla iddialı duruma geldi.

A Grubu'ndaki mücadelesine Molde'ye sahasında 3-1 yenilerek başlayan  sarı-lacivertli ekip, 55 günlük süreçte Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta  topladığı puanlarla bu kulvarda da iddiasını güçlendirdi.

Molde karşısında aldığı 3-1'lik yenilgiyle son sırada grup  mücadelesine başlayan Fenerbahçe, sonraki 3 karşılaşmada bir galibiyet ve 2  beraberlik alarak 5 puan topladı ve 4. hafta sonunda ikinci sıraya kadar  yükseldi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER