DÜNYADAN FUTBOL

M.United şimdiden şampiyon!

Manchester United'ın girişimci taraftarları şampiyonluk tişörtlerini satışa çıkardılar.

M.United şimdiden şampiyon!
Manchester United ile Manchester City arasındaki şampiyonluk mücadelesi kıran kırana devam ediyor ama Ada'da Kırmızı Şeytanlar'ı şimdiden şampiyon ilan edenler var.
 
 
Premier Lig'de sezonun bitmesine 8 maç olmasına rağmen takımlarının zaferinden emin olan Manchester United'ın girişimci taraftarları şampiyonluk tişörtlerini satışa çıkardılar.

Unitedtees.net isimli siteden satışa sunulan tişörtlerde, geçen yıl kazanılan 19. şampiyonlukta kullanılan 'Champ19ns' sloganını devam ettirerek büyük puntolarla 'Champ20ns' yazan firma müşterilerine "Biz inanıyoruz. Ya sen?" sorusunu sordu.

"PARA SİZİ ANCAK BURAYA KADAR GETİREBİLİR"

Tişörtte ayrıca 'Para sizi ancak buraya kadar getirebilir' cümlesiyle ezeli rakip Manchester City'ye de gönderme yapılıyor.

Premier Lig'de sezonun bitmesine 8 hafta kala Manchester United, Manchester City'nin üç puan önünde lider durumda bulunuyor.

Manchester United önümüzdeki 4 hafta ligin son 6 sırasındaki takımlarla karşılaşacak ama bitime 3 hafta kala da Manchester City ile onların stadı olan Etihad Stadyumu'nda oynayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER