GALATASARAY

Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe kehaneti tutmadı

Fenerbahçe'yi ligin 24. haftasında yakalayacaklarını iddia eden Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin tahmini tutmadı.

Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe kehaneti tutmadı

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu dönemi ile Mustafa Denizli dönemlerine ait ilginç bir istatistik ortaya çıktı.. Hamza Hamzaoğlu ile lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düşen Galatasaray'da göreve Mustafa Denizli geldi, 9 maç sonunda lider Fenerbahçe ile fark 15 oldu.

Geçen sezonu 3 kupalı şampiyonlukla tamamlayan Hamza Hamzaoğlu, 11. haftada Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle birlikte takımdan gönderilmişti. G.Saray, Hamzaoğlu ayrıldığında lider Beşiktaş'ın 5, F.Bahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3. sıradaydı.

Galatasaray böyle darbe almadı!

Cimbom, Mustafa Denizli'yle çıktığı 9 maç sonunda lider F.Bahçe'nin 15 puan gerisine düşerken, 3 maçı eksik olan Beşiktaş'ın ise 10 puan arkasında kaldı. Beşiktaş bu maçları kazanması durumunda fark 19'a çıkacak.

Deplasmanlar kabus oldu. G.Saray son 7 deplasmanda 4 yenilgi, 3 beraberlikle 18 puan kaybetti. Son galibiyet 135 gün önce M.Başakşehir önünde 2-0'la geldi. G.Saray, 3 puanlı sistemde 21 haftalık periyotlara bakıldığında en kötü ikinci sezonunu yaşıyor. Cimbom sadece 2010-11 sezonunda 21. haftada 34 puanın altında (29 puan) kalmıştı. 

FENERBAHÇE KEHANETİ TUTMADI

Tecrübeli teknik adam, göreve ilk geldiği günlerde Fenerbahçe'yi ligin 24. haftasında yakalayacaklarını, Beşiktaş'ın ise son haftalarda düşüşe geçeceğini iddia etmişti.

Ancak 21 haftası geride kalan ligde sarı-kırmızılılar liderin bir hayli gerisinde kaldı. 

Yorumlar
TREND HABERLER