FENERBAHÇE

Nani kendini Fenerbahçe'nin Ronaldo'su ilan etti

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Nani ile teknik direktör Pereira'nın arası bir süredir açık. Bunun nedeni ile ilgili dedikodular spor kamuoyunu meşgul ederken Nani'nin Pereira'dan takımı kendi üzerine kurmasını istediği idda edildi.

Nani kendini Fenerbahçe'nin Ronaldo'su ilan etti

Kavganın fitili 25 Ekim'de ateşlendi. 1-1 biten F.Bahçe-G.Saray derbisinin ardından soyunma odasında Nani, oyun sistemini beğenmediği gerekçesiyle Pereira ile tartıştı. O geceki tartışma büyümeden kapandı ancak birkaç gün sonra Nani, Pereira'nın karşısına çıktı.

Nani, "Hücuma çıkarken bütün topların bende toplanmasını istiyorum. Ben bu takımın yıldızıyım. Atakları ben şekillendirmeliyim" dedi.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Şaşıran ve sinirlenen Pereira "Öyle şey olmaz. Takımı senin üzerine kuramam. Sen bir kanat adamısın. Görevlerin belli. Bunun dışına çıkamazsın" karşılığını verdi. Bunun üzerine Nani "Ronaldo da kanat oyuncusu ama Real Madrid'de takımın merkezinde. Bütün toplar ona atılıyor. Ben de Fenerbahçe'nin Ronaldosuyum. Beni ya onun gibi oynat ya da oynatma" diye rest çekti.  

Bu tartışmadan sonra Pereira, Nani'yi Osmanlı maçının 18 kişilik kadrosuna almadı, geçen hafta da T. Konya karşısında yedek soyundurdu.

'TARAFTAR, ONLAR İÇİN KOMBİNE ALDI'
F.Bahçe yönetimi Pereira'nın Nani ve Van Persie ile sorun yaşamasından rahatsız. Yöneticiler, Portekizli hocaya "Taraftarımız bu yıldızları izlemek için kombine aldı. Onlarla arandaki sıkıntıyı çöz ve sahaya çıkıp iyi oynamalarını sağla" mesajı verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER