SPOR MEDYASI

NBA yıldızı Kevin Durant’ten Twitter’da taraftara ayar!

Kevin Durant, kendisini kızdırmaya çalışan bir Twitter kullanıcısına verdiği cevapla sosyal medyayı salladı. Golden State Warriors'ın süperstarı hazırcevaplığıyla mesajı gönderen taraftarı pişman etti.

NBA yıldızı Kevin Durant’ten Twitter’da taraftara ayar!

Golden State Warriors’ın süperstarı Kevin Durant’in Oklahoma City Thunder’dan ayrılarak şampiyonluk uğruna Curry ve arkadaşlarına katılması hala konuşuluyor.

Yaralı Thunder taraftarları özellikle sosyal medyada Kevin Durant’e yüklenmeyi sürdürürken bazı ‘cesur’ taraftarlar 28 yaşındaki yıldız oyuncuya ağır mesajlar da gönderiyor.

Kevin Durant, sosyal medyada yer alan neredeyse diğer tüm yıldızlar gibi çoğunlukla mesajlar karşısında sessiz kalırken; bazen ‘tak’ ediyor… Durant de ‘tak’ ettiği bir anda, fırsatını da bulmuşken bir Twitter ‘troll’üne güzelce ders verdi.

Kendisine “Hey, Kevin Durant! Köpeğime senin adını verdim ve o beni terk etti. Buna ne demeli?” şeklinde iğneleyici bir mesaj gönderen “@KelsoBall” adlı kullanıcıya unutamayacağı bir cevap verdi. Yıldız oyuncu “Bir köpek senin evinde yaşamak yerine sokakta kalmayı tercih ediyorsa b.ktan biri olmasın” yanıtını verdi.

TWİT

Durant’in bu yanıtı Twitter’da kısa sürede binlerce kez beğenildi ve yeniden paylaşıldı. Mesajı gönderen kullanıcı “Köpeğim gerçekten evi terk etmedi. Sadece KD’yi kızdırmak istedim” yazsa da cevabı almıştı ve artık çok geçti…

TWİT

Bütün kariyerleri boyunca oldukça ağır ‘trash talk’a maruz kalan NBA yıldızlarına bulaşmadan evvel galiba iki kez düşünmek gerekiyor…

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER