SPOR MEDYASI

NTV Spor'da kahkaha tufanı <font color='#3333FF'>(Video)</font>

Fuat Akdağ ve Rıdvan Dilmen'in yer aldığı Not Defteri adlı programa bu hafta Tolga Çevik konuk oldu.

NTV Spor'da kahkaha tufanı <font color='#3333FF'>(Video)</font>

NTV Spor'un beğeniyle izlenilen programlarından biri olan Not Defteri'nde Fuat Akdağ ve Rıdvan Dilmen'in konuğu Komedi Dükkanı'nda başarılı bir performans sergileyen Tolga Çevik'ti. 
 
 
Deneme 

Komedi Dükkanı adlı programla büyük üne kavuşan Tolga Çevik izleyenleri esprileriyle kırıp geçirdi. Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen ünlü komedyenin futboldan uzak kalması program boyunca karşılık birçok espriye sebebiyet verdi. 
 
Taffarel'in Galatasaray'dan ayrıldığını 2009 yılında fark ettiğini söyleyerek futbola ne kadar uzak olduğunu anlatan Tolga Çevik zamanı olmadığını ve futbolda geri kaldığını ifade etti. Galatasaraylı Tolga Çevik "Futbol oynar mısın? sorusuna ise "Solağım ve sol ayağımı en son 1986 yılında kullandım, yıpratmak istemiyorum" esprisiyle cevap verdi.

Fanatik bir Galatasaraylı olmamasına karşın takımının son durumu hakkında çok üzgün olduğunu kaydeden ünlü komedyen yabancı futbolcu sayısının çok fazla olduğu yorumunda bulundu. Çevik "Teknik direktör tamam ama bu kadar fazla yabancı futbolcuya karşıyım. Takımdaki Türkler ne kadar artarsa başarı da doğru orantılı artar" diye konuştu.

Tolga Çevik NTV Spor'da projeleri hakkında bilgi verirken "Komedi oynayan bir oyuncunun ülkemizde sert bir rolde oynaması çok zor" diye ifade ederken hayatın mutluluk reçetesi olarak devamlı gülmeyi önerdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER