FUTBOL

Nusret Gökçe Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu

Real Madrid'in Liverpool'u 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından Ronaldo, Bale, Ramos ve Salah gibi yıldızlarla fotoğraf çektiren sosyete kasabı Nusret Gökçe paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.

Nusret Gökçe Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu - Sayfa 1

Şampiyonlar Ligi Finalinde oynanan Real Madrid-Liverpool finalinin tanıdık bir misafiri vardı. "Tuzlama" hareketiyle sosyal medyada bir fenomen haline gelen Nusret Gökçe, Kiev'deki maçı tribünden takip edenler arasındaydı.

Nusret Gökçe Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu - Sayfa 2

Real Madrid maçı Benzema ve Bale (2) golleriyle 3-1 kazanırken, Nusret de Real Madridli futbolcularla birlikte kutlamalara katıldı. BENZEMA'YI İLK KUTLAYANLAR ARASINDA Nusret, maçtan önce beraber fotoğrafını paylaşarak başarı dilediği Karim Benzema'yı ilk kutlayan isimler arasında yer aldı. Real Madrid'in 3. yıl üst üste Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasının ardından kale filelerini hatıra olarak kesen Brezilyalı yıldız Marcelo, Nusret ile birlikte meşhur "tuzlama" hareketini yaptı.

Nusret Gökçe Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu - Sayfa 3

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI TUZLADILAR Real Madrid'in İspanyol yıldızı Sergio Ramos ve Nusret, birlikte Şampiyonlar Ligi kupasını tuzladı.

Nusret Gökçe Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu - Sayfa 4

"ADAMSIN DEDİ" Nusret, Instagram hesabından Ronaldo ile videosunu paylaşırken "'Adamsın' dedi, tebrikler arkadaşım her şey için sağol, yakında görüşürüz" yorumunu yaptı.