BEŞİKTAŞ

Oğuzhan Özyakup 10 numara oynamak istemiyor

Galatasaray maçında 10 numara pozisyonunda oynayan Oğuzhan Özyakup, o pzisyonda oynamak istemediğini Şenol Güneş'e iletti.

Oğuzhan Özyakup 10 numara oynamak istemiyor

Beşiktaş’ın son şampiyonluğunda çok büyük paya sahip olan Oğuzhan Özyakup, Galatasaray derbisinin ardından yeniden eski yerine dönmeye hazırlanıyor.

8 NUMARADA DAHA VERİMLİ

Jose Sosa’nın ayrılmasından sonra forvet arkasında görev yapmaya başlayan ancak 10 numara pozisyonunda zorlanan siyah-beyazlı futbolcunun, teknik heyetle gerçekleştirdiği görüşmede geçen sezonki gibi 8 numarada daha verimli olabileceğini dile getirdiği belirlendi.

DAEŞ o formaları giyene 80 kırbaç cezası veriyor

Geriden gelerek hücumda daha pozitif işler yapabileceğini Şenol Güneş’e ileten Oğuzhan’ın, savunmanın önünden topu aldıktan sonra paslaşarak rakip kaleye gitmek istediğini söylediği bildirildi.

OĞUZHAN'A HAK VERİLDİ

Teknik heyetin, Benfica ve Galatasaray gibi zorluk derecesi yüksek maçlarda 10 numara oynadığı için verimli olamayan Oğuzhan’ın bu tespitine hak verdiği belirlendi. Şenol Güneş’in, Oğuzhan’ı yeniden merkezde görevlendirip, Talisca’yı 10 numarada kullanmayı planladığı vurgulandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER