BEŞİKTAŞ

Oğuzhan Özyakup'un değeri 20 milyon Euro

Beşiktaş'a 500 bin Euro karşılığında transfer olan Oğuzhan Özyakup, Avrupa'daki bir çok kulübün transfer listesinde. Beşiktaş yönetimi bu gündemden yola çıkarak genç futbolcunun bonservisini aldığı fiyatın tam 40 katı olarak belirledi.

Oğuzhan Özyakup'un değeri 20 milyon Euro

Gurbetçi futbolcuyu takip eden kulüplerin artması üzerine yönetim son sözü söyledi.

Hem Türkiye’de hem de Avrupa Ligi’nde çok başarılı bir futbol sergileyen Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlıların bu sezonki çıkışında önemli pay sahibi olmuştu.

Beşiktaş’taki futboluyla milli takıma kadar yükselen gurbetçi futbolcunun bu yükselişi, Avrupa’nın dev ekiplerinin de dikkatini çekti.

Rıdvan Dilmen'den şok Alex iddiası

İnter, West Ham ve Arsenal’in ardından İngiltere’nin önemli kulüplerinden Tottenham da Beşiktaş’ın Sivasspor’u 2-0 yendiği maçta Oğuzhan’ı izledi.

AMK Gazetesi'nin haberine göre; Oğuzhan’a artan talebi gözönünde bulunduran Beşiktaş yönetimi de izleyeceği politikayı belirledi. Genç yıldızı 500 bin Euro karşılığında renklerine bağlayan siyah- beyazlılar, sezon sonuna kadar Ozzie’yi kadrosunda tutmak istiyor. Ancak sezon sonu için gelecek teklifler konusunda da bonservis bedeli belirlendi. Beşiktaşlı idareciler, Oğuzhan Özyakup’u ancak 20 milyon Euro karşılığında satabileceklerini menajerlere ilettiler.

Yorumlar
TREND HABERLER