MİLLİ TAKIM

Ömer Toprak geldi Mehmet Topal havalara uçtu

EURO 2016'da defansın göbeğinde oynayan Mehmet Topal, Ömer Torak'ın gelişiyle gerçek mevkisine geçmiş oldu.

Ömer Toprak geldi Mehmet Topal havalara uçtu

Avrupa Şampiyonası sürecinde Mehmet Topal'ın stoper oynatılmasından dolayı eleştirilen Milli Takım'ın patronu Fatih Terim, Ömer Toprak'ın gelişi ile bu yapıyı değiştiriyor.

Tecrübeli hoca önceki gün idmanda Volkan Babacan'ın önünde Ömer Toprak-Hakan Balta ikilisini çalıştırdı.

Orjinal mevkisi stoper olan ve Leverkusen'deki performansıyla dikkat çeken Ömer'in dönüşüyle Milli Takım savunması daha güven veren bir hale gelecek. Böylelikle mecburen stoperde oynayan Mehmet Topal asıl verimli olduğu ön liberoya dönecek. Milli Takım, 4-1-4-1 sistemi ile rakiplerine karşı daha agresif ve ofansif orta saha ile oynama şansı yakalayacak.

MEHMET TOPAL'IN YANINDA KİM OYNAYACAK?

Gökhan Gönül noktayı koydu! Vicdanım rahat...

Habertürk'te yer alan habere göre; savunmanın sağında Şener, solunda ise Caner formaya yakın isimler. Orta alanda Mehmet Topal'ın yeri kesin. Ancak Terim, Topal'ın yanında Ozan Tufan'ı mı, Tolga Ciğerci'yi mi oynatacağı konusunda kararsızlık yaşıyor.

EMRE MOR VE VOLKAN ŞEN KANATLARDA OYNAYACAK

En ileri uçta Cenk Tosun'u, hemen arkasında Hakan Çalhanoğlu'nu oynatmayı planlayan Terim'in en büyük kozları ise kanatlar... Sezona çok formda başlayan F.Bahçeli Volkan Şen ile müthiş yeteneklere sahip Emre Mor, sağ ve sol kanatta yapacakları bindirmelerle Ukrayna karşısında en önemli hücum silahlarımız olacak.

Yorumlar
TREND HABERLER