BASKETBOL

Orduspor mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor

Levent Deringöl, maç boyunca ellerinden geleni yapmalarına rağmen farklı mağlubiyeti önleyemediklerini söyledi.

Orduspor mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 44 sayı farkla 113-69 yenilen Orduspor'un başantrenörü Levent Deringöl, maç boyunca ellerinden geleni yapmalarına rağmen farklı mağlubiyeti önleyemediklerini söyledi.

Deringöl, maça 3 yabancı oyuncularından yoksun çıktıklarını belirterek, "Maç öncesi takımımızın durumu ortadaydı. Çok zor şartlar altında Fenerbahçe karşısına çıktık. Maç boyunca elimizden geleni yapsak da farklı mağlubiyeti önleyemedik" dedi. 

AA'nın haberine göre; Her şeye rağmen karşılaşmaya iyi başladıklarını ve devreyi 10 sayı farkla geride tamamladıklarını dile getiren Deringöl, "Maçın ikinci devresinde işler ters gitmeye başladı. İlk 5'te oyuna başlattığımız Gülşah Duman, Ferda Yıldız ve Yıldız Kaygısız, sakatlık sonucu oyundan çıkmak zorunda kaldı. Genç oyuncularımız oyuna girse de başarılı olamadık ve farklı yenildik. Üzgünüz" diye konuştu. 

Deringöl, maça tek yabancı oyuncuyla çıktıklarını kaydederek, "Diğer 3 yabancı oyuncumuz çeşitli nedenlerden dolayı ülkelerinden dönmedi. Bundan dolayı karşılaşmayı tek yabancı oyuncumuzla tamamlamak zorunda kaldık" ifadesini kullandı.

Halen ligde kalma şanslarının bulunduğunu belirten Deringöl, "Kalan maçlarımız daha çok önem kazandı. Alacağımız iki üç galibiyet bizi alt sıralardan kurtarabilir. Bunun için kalan maçları çok önemsiyoruz. İnşallah yabancı oyuncularımızla yaşanan sorun çözülür. Çünkü bu oyunculara çok ihtiyacımız olacak" değerlendirmesinde bulundu. 

Fenerbahçe zirvedeki yerini korudu
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER