1.LİG

Orduspor Süper Lig'e yükselebilecek mi?

Spor Toto Süper Lig'den geçen sezon PTT 1. Lig'e düşen Orduspor, bu sezon yine Süper Lig'in kapılarını zorluyor..

Orduspor Süper Lig'e yükselebilecek mi?

Süper Lig'e veda ederek bu sezon PTT 1. Lig'de mücadeleye başlayan mor-beyazlılarda, bir alt lige düşünce sezon başında yaprak dökümü yaşanmıştı.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle Süper Lig'de çeşitli takımlara transfer olan Hasan Kabze, Ali Çamdalı, Bogdan Stancu, Saso Fornezzi, Jean Jacques Gosso'nun yanı sıra İspanya La Liga ekiplerinden Levante'ye giden David Barral gibi önemli oyuncularını kaybeden, 23 oyuncu transferi yaparak kadrosunu yenileyen Karadeniz ekibi, son üç haftada oynayacağı tüm maçları kazanması halinde bir sezonun ardından tekrar Süper Lig'e yükselme başarısı gösterecek

Yerli ve yabancı olmak üzere 20'ye yakın oyuncu takımdan ayrılırken, mor-beyazlıların bu sezonki kadrosunda geçen yıldan sadece Anıl Taşdemir ve Ferhat Öztorun bulunuyor.

23 YENİ TRANSFER
Sezon başında çeşitli maddi sıkıntılar yaşayan Orduspor, bütün zorluklara rağmen 23 yeni transfer yaparak lige başladı. 

Transfer politikası gereği önceki sezonlarda daha çok bir alt ligdeki takımlarda forma giyen oyuncuları tercih eden Karadeniz ekibi, Hasan Üçüncü ve Emre Aygün gibi kariyerlerinde Süper Lig'de çeşitli takımların formasını giyen oyuncuları da takıma kattı. Orduspor, bu süreçte oyuncuların büyük bölümünü bonservis bedeli ödemeden transfer ederken, 23 oyuncu transferini yaklaşık  5 milyon lira maliyetle gerçekleştirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER