AKHİSAR

Osmanlıspor'da hazırlıklar tam gaz!

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Akhisar’la karşılaşacak olan Osmanlıspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Osmanlıspor'da hazırlıklar tam gaz!

Sezonun ilk yarısını Akhisar maçıyla kapatacak olan Başkent ekibi, bu maçın hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana Mor-Sarılı oyuncular ısınma koşusuyla başlarken çalışmalar ısınmaya yönelik pasla devam etti. Antrenmanın sonraki etabında gruplar halinde çeşitli pas organizasyonları deneyen ekip, yine gruplar halinde dar alanda oynanan oyunla antrenmanı tamamladı. Çalışmalara tedavileri devam eden Artur, Lukasz ve Avdija katılmazken iyileşme sürecine giren Torje ve Soro ise takımla birlikte çalıştı.

SPORTİF DİREKTÖRE SÜRPRİZ KUTLAMA  

Başkent ekibi antrenman bitiminde ise Alman asıllı takımın sportif direktörü Jurgen Röber’in doğum gününü kutladı. 62 yaşına basan Röber, oyuncuların tezahüratları eşliğinde kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledi. Daha sonra takım kaptanlarından Erdal Kılıçaslan’ın elinden doğum günü pastasından yiyen Röber, Mor-Sarılı ekibin kutlamalarını kabul etti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER